Cm's verlies op Buik, Billen en Benen!

En....vermindering van cellulitis.

Met nu......infrarood in elke cabine.

En verkrijgbaar de cool en hotgel........

N geweldige combi voor n snel en fantastisch resultaat.

U kent het wel, u leeft gezond en volgt een fitness programma en eventueel volgt u nog een dieet, hierdoor valt u overal af, alleen niet bij de Billen, Buik en Benen.
Hiervoor is nu de vacutraining. Door een uitgekiend programma en de combinatie van vacuüm en beweging zorgt vacutraining voor een betere doorbloeding van het weefsel bij de 3 B`s.

Omdat ieder mens anders is en ieder een andere huidstructuur heeft (cellulitis, adertjes en soort vet) passen wij per persoon uw trainingsschema aan. Ook u zult afvallen bij de Billen, Buik en Benen. U zult verbaasd staan. Met een aangepast voedingsprogramma heeft u meteen resultaat:

  • Gewichtsverlies
  • Snellere vetverbranding
  • Verminderde cellulitis
  • Verbetering van uw figuur
  • Gladde en egale huid
  • Verbetering van de stofwisseling
  • Een fitter en vitaler gevoel
Dit is dus dé methode tegen hardnekkige cellulitis en het verliezen van centimeters bij de 3 B’s.
De begeleiding van de Vacutrainingen moet gebeuren door speciaal hiervoor opgeleid personeel, zodat u het maximale resultaat zult halen uit deze behandel methode.

We meten de omvang op 12 plaatsen en noteren het gewicht, vet% en BMI. Tijdens de kuur blijven we dit regelmatig herhalen en u intensief begeleiden.

Waarom geen vermindering van centimeters bij sporten of dieet?

Dit heeft alles te maken met de doorbloeding. De doorbloeding van het bovenlichaam is duidelijk beter dan de doorbloeding van het onderlichaam.
Het resultaat voor het bovenlichaam is: goede opname van voedingstoffen, actieve stofwisseling, goede vetverbranding.
Het resultaat voor het onderlichaam is: slechte opname van voedingstoffen, trage stofwisseling, langzame vetverbranding.

Vetverbranding vindt alleen plaats op goed doorbloede plaatsen.

De werking van de vacutraining:
De oorzaak van een slechte doorbloeding bij billen,buik en benen komt doordat de bloedvaten tussen deze cellen worden afgekneld, zodat er sprake is van een blokkade. Deze blokkade zorgt ervoor dat deze cellen zich niet kunnen openen om hun energie voor verbranding af te staan. Door de unieke combinatie van bewegen in een vacuümruimte vindt er vanaf het begin een optimale doorbloeding plaats bij Billen, Buik en Benen.

De beweging op de crosstrainer of loopband zorgt voor een optimale bloedcirculatie en zorgt ervoor dat het lichaam energie vraagt.
Vacuüm zorgt ervoor dat er weer een doorbloeding plaatsvindt tussen de cellen bij billen, buik en benen.
Dit resulteert in minder centimeters, doordat de cellen hun vet afstaan om te verbranden in het hele lichaam.

Zowel de infraroodwarmte als de cool en hot gel versterken dit proces. Waardoor er een sneller en effectiever resultaat te bereiken is. De resultaten zijn fantastisch.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een gratis proefles kunt u terecht bij een van onze medewerkers:

23655965-web-and-internet-contact-us-icons-set-and-design-symbols-on-red-stock-photo