Slender You Fit
Ik wilde fit en gezond zijn voor een operatie die ik moest ondergaan.
Ik ben 6 weken voor mijn operatie gestart en mijn doel is bereikt. Het resultaat is 4 kg gewichtsverlies.

De intake was zeer prettig, persoonlijke aandacht. Goed advies wat betreft het gebruik van de apparaten. Het sporten is prettig, zeker als je beperkingen hebt, er is nooit sprake van overbelasting van gewrichten of spieren. De begeleiding van de gastvrouwen is heel prettig en professioneel.  Ik heb voor het eerst in mijn leven een positieve ervaring gehad op het gebied van het bezoeken van een sportschool. Ik heb mijn resultaat behaald, maar zet sporten voort bij Slender You Fit.
01-03-2022
Slender You Fit
Mijn naam is Doris.
Al langere tijd vond ik mezelf te zwaar en wou heel graag wat kilo's kwijt. Door Joy werd ik getipt om eens bij Slender You Fit te gaan kijken. Allereerst volgde er een vrijblijvend informatie gesprek met Trix. Meteen werd ik enthousiast en ben gestart met het fitplan. Voor mij was de vacumovetraining het meest geschikt en ook vind ik deze training heerlijk om te doen. Ik ben nu 6 weken bezig en 7 kilo kwijt., 10 cm minder buikomvang en 5 cm op de benen. De infrarood en de cool en hotgel hebben natuurlijk ook geholpen dit geweldige resultaat te bereiken. Graag wil ik nog 3-5 kilo afvallen en natuurlijk nog wat cm's kwijt. Dus ga ik nog even door. Ik voel me fit en vitaal en had niet verwacht dat het zo gemakkelijk zou gaan en dat het resultaat zo goed zou zijn. Ik kan het iedereen aanraden.
15-12-2021
Slender You Fit
Doel: mezelf weer goed te voelen in me lichaam.
Ik ben heel blij met het behaalde resultaat! Mijn doel is hier zeker mee bereikt.

Mijn ervaring is dat ik het heel prettig vind dat je goed begeleid word bij het afvallen en het sporten. Ook vind ik de gel heel fijn voor extra cm verlies. Door deze ervaring van het afvallen voel ik mezelf nu een stuk zelfverzekerder. Ik durf nu in me bikini op het strand te lopen zonder mezelf druk te maken over me lichaam. Ik zou dit zeker aanraden bij vrienden en familie omdat het een super fijne ervaring is geweest!
28-09-2021
Slender You Fit
Via mijn dochter ben ik op jullie geattendeerd. Ik ben begonnen met het doel de omvang van mijn buik sterk te verminderen. Op 23 maart 2019 ben ik gestart met B&B en ben 5 weken bij jullie geweest. De vermindering van de buikomvang en van het gewicht ging bij mij heel snel. Het doel was dan ook na 5 weken bereikt.  Het viel mee wat ik hiervoor moest doen. Het bewegen vond ik leuk en het dieet was goed te doen, zeker met de hulp van mijn partner als geweldige kok. Als aandachtspunt wil ik meegeven dat mannen die hierbij sporten en zeker fitnessen, het risico lopen hun spieren “op te eten”. Ik heb zelf gekozen een extra eiwitshake erbij te nemen. Mijn grootste verleiding ontstond in de avond, echter dat is deze weken ook nog meegevallen (mindset).
Als je goed gemotiveerd bent denk ik dat deze manier van figuurcorrectie prettig is om te doen. Je zie dan ook snel resultaat. Ik ben nu 6 weken gestopt en ben zelfs nog 2 kg afgevallen.

Groetjes,
Marcel Simons.
30-05-2019
Slender You Fit
Wegens mijn gezondheid heb ik het sporten een aantal jaren geleden
opgegeven. Ik had er niet genoeg energie voor en daarna vaak zoveel klachten
aan mijn spieren en gewrichten dat ik er daarna nog dagenlang last van had.
Toch ben ik na een tip naar slender you fit gegaan om eens te kijken of dat
wel iets voor me zou kunnen zijn. Voor we begonnen hebben we het over mijn klachten en valkuilen gehad. En daarna ben ik vol goede moed begonnen.  Ik ben blij dat ik dat gedaan heb het gaat nl elke week beter en ik ben na het sporten op de banken niet zo moe dat ik niks meer kan. Sterker nog mijn spieren worden steeds sterker, ik ben fitter en het is heerlijk dat de laatste 2 banken je lijf los masseren en je even heerlijk kunt ontspannen. Als ik toch een keer een slechte week heb houden de dames me goed in de gaten en passen mijn oefeningen aan. Ze zijn heel vriendelijk en proberen altijd met je mee te denken. Ik kom er dan ook graag en merk echt verschil in mijn lijf met behoud van mijn energie. Voor mij is slender you fit echt een uitkomst.
Groetjes R.
11-04-2019
Slender You Fit


Vanwege een ongeluk, jaren geleden, waar ik een whiplash aan over hield, was een "gewone" sportschool voor mij geen optie meer en ging ik op zoek naar een alternatief.

Ik fiets regelmatig over de Maaseikerweg en zag daar op een bord bij het gezondheidscentrum de naam Slender You Fit staan. Daar ben ik naar binnen gestapt voor informatie en kreeg toen een gratis proefles aangeboden.

Ik was meteen enthousiast en heb me aangemeld. Dat is nu 10 jaar geleden.

Mijn doel was om na mijn pensionering niet stijf te worden en alles te kunnen blijven doen. Dat doel heb ik bereikt door nog steeds met veel plezier gebruik te maken van de 6 Slender You Bewegingsbanken. Ik train een uur en krijg steeds wisselende oefeningen aangeboden. In het begin weinig, vanwege mijn klachten. Daar houden de instructrices goed rekening mee. Ze bieden dan alternatieve oefeningen aan, die voor mij geschikt zijn.

Het fijne bij Slender You Fit is dat het kleinschalig is, je veel persoonlijke aandacht krijgt, niets moet.....alles mag. Er kan flink gewerkt worden, maar.......als je een keertje niet lekker bent, kun je toch gaan sporten. Dan laat je gewoon de banken het werk doen, zonder de extra oefeningen en ga je heerlijk ontspannen weer naar huis. Alle banken werken op een andere manier, waardoor alle spiergroepen aan bod komen.  Bank 5 is bijvoorbeeld ook heerlijk voor de ontspanning van mijn schouder- en nekspieren en als ik een keertje last van mijn rug heb gebruik ik de bank op een andere manier, waardoor ik dan speciale (ontspannende) oefeningen voor de rug kan doen.

Gaandeweg zijn door het slenderen mijn spieren dusdanig versterkt en mijn nek en schouders zo soepel geworden dat ik alle oefeningen mee kan doen en geen  fysiotherapie meer nodig heb. Wel doe ik trouw elke dag de oefeningen die ik toentertijd door de therapeut aangereikt heb gekregen.

In de loop van de jaren ben ik ook wat zwaarder geworden. Dat is natuurlijk niet zo best voor mijn gewrichten. Daarom ben ik 6 weken geleden gestart met het SLiMM afslankprogramma van Slender You Fit. Dit valt me best mee. Je mag met dit programma immers gezond en gevarieerd blijven eten. Inmiddels ben ik 5 kilo kwijt en op de goede weg. Natuurlijk is het soms moeilijk, bijvoorbeeld als je een etentje bij familie hebt. Maar Trix helpt me dan door tips te geven en door me te motiveren het vol te houden.
Inmiddels ben ik mee verhuisd naar een andere locatie aan de Kerkstraat.

Mijn persoonlijk ervaring is dat ik mij bijzonder prettig voel bij en Slender You Fit. Ik voel me soepel en vitaal en ik kan het iedereen aanraden om het eens te proberen. Zeker als je een gewone sportschool te zwaar of te massaal vindt. Loop gewoon eens binnen, zoals ik toen heb gedaan (de koffie staat altijd klaar) of bel voor een gratis proefles.
Mariam Tiemes
24-12-2018
Slender You Fit
Donderdag ochtend. We kunnen weer. Slender you fit. Veel mensen zeggen dan: Jij bent toch niet te dik. ( Nee niet té dik maar goed gevuld:-)) maar Slenderen is meer dan een afslankinstituut en alleen op de banken liggen. Ik ben begonnen na een lange en vaak teleurstellende zoektocht naar een vorm van bewegen die bij mij past. Ik heb namelijk MS en daardoor zijn vele manieren van bewegen en sporten voor mij niet mogelijk. Ja bewegen en sporten.......want het is niet alleen maar liggen en de banken doen de rest (dat zou handig zijn). Elke week krijgen we oefeningen aangereikt die passend zijn voor elke klant. Hierdoor komen alle spiergroepen aan bod. Het voornaamste voor mij was het bewegen van verschillend delen van mijn lijf zonder een grote belasting en toch soepel worden en spieren opbouwen. Dat bevalt mij nog reuze goed. Soms gaat het goed, soms niet zo, dat kan allemaal. Zo flexibel als ik wil zijn, zijn de medewerkers helemaal.

Dat het daarbij ook nog leuk is maakt het allemaal goed vol te houden.

Misschien tot ziens.
Groetjes Hilde
14-07-2018
Slender You Fit
Better Belly: 12 trainingen van 40 minuten.
SLiMM programma met supplementen: 6 weken inclusief afbouw.

Het resultaat is een gewichtsverlies van 3 kilogram. Vooral de eerste week goede resultaten. Verder een verlies van 2 cm buikomvang en 4 cm tailleomvang. Borstomvang 6 cm verlies en bovenbeenomvang 2 cm. Al bij al het resultaat wat ik wilde behalen, broeken en jurken zitten weer prettiger. Geen zichtbaar gewichtsverlies in mijn gezicht, dat was ook een aandachtspunt.
Prettige en professionele begeleiding.

MV
14-05-2018
Slender You Fit
Meer dan 10 jaar ging ik naar de sportschool om fitness te doen. Op een gegeven moment had ik telkens klachten in mijn gewrichten na de fitness. Ik ging op zoek naar iets anders en kwam via een vriendin in aanraking met Slender You Fit. Ik geniet nu ongeveer 3 jaar van het slenderen; voor mij is het een combinatie van bewegen en 'mediteren'. Na het slenderen zijn alle spieren aan de beurt geweest. Ook ben ik heerlijk ontspannen en heb ik altijd een probleem opgelost. En wat ook bijzonder is, dat ik sinds ik begonnen ben met slenderen, niet meer bij de fysiotherapie ben geweest voor rug, heupen en nek. Pure winst dus! Wat ik heel knap vind, is dat ze de instructies van alle klanten weten en welke oefeningen ze niet prettig vinden, of mogen doen.

Annie Venner
07-04-2018
Slender You Fit
Een prettige, persoonlijke begeleiding!
Sporten in combinatie met bewustwording eetpatroon heeft gezorgd voor een geleidelijke afname van cm's en gewicht, waardoor ik het ook vol blijf houden. In 8 maanden tijd ca 9 kilo lichter.
Yvon
16-05-2017
Slender You Fit
Voor mij was het goed om afspraken te maken om te bewegen. Door het volgen van 2 studies, naast mijn 32 urige werkweek met bereikbare diensten en mijn rol als moeder kwam ik te weinig aan bewegen toe.  Tot nu toe ben ik +/- 2 jaar bezig met de Better Belly en heb ik 24 x de bewegingsbanken gedaan. Ik voel me fitter en lichter.
08-04-2017
Slender You Fit
Mijn doel is het versterken van de rugspieren. Ik ben nu het derde jaar ingegaan. De rugsprieren zijn sterker geworden dus mijn doel is bereikt! Ik vind het heerlijk om te doen, gezellige mensen. Ik heb er baat bij.
Anneke Skark
03-05-2016
Slender You Fit
Mijn doel is het versterken van mijn rug en sporten ondanks mijn dubbele hernia. Ik ben nu het derde jaar ingegaan, wekelijks op de bewegingsbanken. Mijn rug is sterker en ik vind het jammer als ik een keer niet kan gaan. Mijn persoonlijke ervaring is heel positief, lekker uitje en ik heb er echt baat bij. Gezellige mensen.
Marlene Skark
03-05-2016
Slender You Fit
Het doel waarmee wij gestart zijn is om wat soepeler en vitaler te worden. Daardoor voel je je prettiger. We zijn gestart met de bewegingsbanken. We zijn aan ons 4e jaar bezig en zolang we ons er goed bij voelen gaan we door. We zijn inderdaad vitaler door geworden. Er heerst een gezellige, rustige sfeer. We krijgen professionele begeleiding. De afwisseling van de oefeningen is ook prettig om de 2 weken.
Janine en Gitta
19-04-2016
Slender You Fit
Het doel waarmee ik gestart ben is het in stand houden van de algehele conditie. Vanaf 2013 doe ik 1 x per week de bewegingsbanken. Ik voel me fitter. Wanneer ik een week niet kan komen dan mis ik het. Het is niet alleen het bewegen, maar ook het contact met anderen wat erg prettig is.
Rietje Verboom
06-04-2016
Slender You Fit
Sinds 10 jaar ga ik bijna iedere week slenderen. Dat bevalt heel goed en voel me fit als ik er vandaan kom. Slenderen is voor mij een vorm van therapie. M'n rugklachten zijn hierdoor verminderd. Om de veertien dagen worden nieuwe oefeningen gegeven. De ene keer toegespitst op nek en schouders, de andere keer op buikspieren, heupen, taille, rug, armen of benen. Hierdoor verlies je ook nog kilo's en centimeters, wat een verbetering geeft van je figuur. Heb je lichamelijke klachten, waardoor je niet alles meer kan doen, dan worden alle oefeningen door de begeleidster hierop aangepast.

Ik hoop dat ik nog een hele tijd naar Slender You Fit kan gaan.
A.H.
29-03-2016
Slender You Fit
Door de banken en de loopband zijn mijn spieren van de rug steviger geworden. Hierdoor kan ik met mijn hernia's en artrose mijn beweeglijkheid behouden. Als ik een paar weken niet geweest ben (2-3 weken) merk ik dit meteen. Ik ben dan stijver en bukken gaat moeilijker. Ik ben nu 7 jaar bezig. Het doel betere conditie spieropbouw rug is bereikt!
Mirjam
24-03-2016
Slender You Fit
De bedoeling was en is zoveel mogelijk in beweging te ijn om de spieren sterk te houden en het lichaam FIT. Ik ben gestart met de bewegingsbanken 1 x per week. Ik ben nu 89 jaar bezig en ik ervaar dat als heel nuttig en kom met plezier. Het doel voldoende in beweging zijn is bereikt. De versterking van de spieren is bewezen.
2 jaar geleden, na een val van de trap heb ik de volgende ervaring opgedaan:
Natuurlijk kun je even niet goed bewegen, b.v. uit bed komen, maar al snel bleek dat ik ondanks de pijn heel goed uit de stoel kon opstaan, omdat mijn beenspieren zeer goed getraind zijn. Zodra het weer mogelijk was ben ik weer op de banken komen bewegen en zijn de klachten verder verdwenen. Ik ben dan ook van plan de banken iedere week te blijven gebruiken.
H. F.
23-03-2016
Slender You Fit
Graag wil ik, Tiny van Ratingen en 71 jaar jong, mijn positieve ervaringen van Slender You Fit met jullie delen. In september 2013 ben ik, mede door de enthousiaste verhalen van mijn zussen, ook gestart met slenderen. Door bot-ontkalking in mijn ruggen-wervels en de daarbij behorende klachten, ging ik steeds meer 'inzakken'! Door het 1x per week slenderen zijn mijn rugspieren veel sterker geworden met het positieve gevolg dat ik inmiddels 4 cm in lengte terug gewonnen heb!!! Ik voel me veel fitter en ga elke week met veel plezier slenderen!
Een aanbeveling: slenderen is NIET leeftijdsgebonden. Door de kundige persoonlijke begeleiding is dit een sport voor iedereen!
10-08-2015
Slender You Fit
3 Generaties op de slenderbanken in Weert!
Zo'n 2 jaar geleden waren mijn moeder en ik op zoek naar een geschikte manier om te bewegen die niet te zwaar of te belastend was voor ons lichaam. Na te zijn wezen kijken op de open dag en een proefles te hebben gehad zijn we definitief gestart op de banken bij Slender You Fit. Het bleek inderdaad een aangename manier om je lichaam soepel te houden en we merkten beiden na een tijdje het resultaat ervan, ik zelf merk dat ik me soepeler voel wat ook weer een positieve uitwerking heeft op mijn klachten die ik heb van de Fybromyalgie. Sinds een paar maanden is ook mijn oma begonnen op de banken en die zei na een tijdje tegen ons van je merkt het echt! Ook bij haar heeft het een positieve uitwerking op haar
E.G.
01-10-2014
Slender You Fit
In 2000 hebben ze bij mij de diagnose m.s. vastgesteld. Sindsdien heb ik een therapie proberen te vinden die bij mij past. Steeds moest ik stoppen omdat het te zwaar belastend was en ik alle energie dan voor die dag al had verbruikt. Verder ging ik lichamelijk achteruit ipv vooruit.
De juiste therapie voor mij heb ik nu eindelijk gevonden. Vanaf 28 apil, na eerst een proefles te hebben gehad, ben ik gaan slenderen. Ik ga dan op een bank liggen en deze bank maakt de bewegingen dan voor mij. Deze therapie vraagt weinig tot geen belasting. Ik mag/kan per keer aangeven wat voor mij mogelijk is, gezien de grilligheid van de m.s.. Hitte / kou is ook van invloed. Na het slenderen voel ik me goed, fitter. In plaats van dat het me energie heeft gekost, geeft het me energie.
Nu na ongeveer 20 lessen merk ik dat ik minder vocht vasthoud in mijn onderbenen/ voeten. Mijn bloedsomloop is dus echt verbeterd. Verder merk ik een verbetering van mijn darm en blaasfunctie. Ik ben dus erg blij met het slender.
HM
28-04-2014
Slender You Fit
Hoi ik ben Katja, ik ben 37 jaar en heb MS (multiple sclerose). Graag wil ik mijn positieve ervaringen die ik met Slender You Fit heb met jullie delen.
Door mijn ziekte ben ik gestopt met paardrijden, dit was een zeer intensieve sport en ik baalde dan ook enorm. Ik wilde toch niet stil blijven zitten en zo heb ik via de MS website een stuk gelezen over mensen met MS die deden "Slenderen". Ik zocht de plaats op waar een Slender You lag, en gelukkig lag die in mijn woonplaats. Inmiddels doe ik het nu ruim 1.5 jaar en ik heb er enorm veel baat bij. Doordat ik door mijn MS snel moe ben, is deze vorm van sporten ideaal, de banken doen immers hun werk en zorgen er zo voor dat mijn lichaam in conditie blijft. Als ik een "goede" dag heb doe ik er wat oefeningen bij, dit wordt onder goede begeleiding uitgelegd.
Het is echt het proberen waard want je weet wat ze zeggen, "rust roest"!
Katja
25-03-2014
Slender You Fit
Slender You Fit betekent voor mij... Slender Me Fit

Het ondersteunt mij in het kiezen voor wie ik wil zijn, nl gezond en fit voelen. Voordat ik twee jaar geleden kennis maakte met het trainingsprogramma van Slender You Fit was ik op zoek naar een mogelijkheid om actief te bewegen wat paste bij mijn lichamelijke conditie en dicht bij huis. Dit laatste geeft een extra stimulans om door te gaan.

Het programma slender you op de bewegingsbanken blijkt een positieve uitwerking te hebben op mijn klachten van arthrose. De steeds wisselende aangeboden oefeningen door de begeleiders, rekening houdend met de actuele situatie houdt het oefenen stimulerend en resulteert in minder klachten en toename van spierkracht.

Afgelopen jaar heb ik mijn programma uitgebreid met conditietraining op de loopband, in combinatie met een dieetprogramma. Ik ben verrast over het snelle resultaat, maar nog meer over de manier van bewustwording over mijn eigen eetgedrag. De persoonlijke support heeft mij bewust gemaakt dat afvallen niet vervelend hoeft te zijn, maar een uitdaging wordt om de regie over mijn eigen eetgedrag te blijven houden. Bewust kiezen voor iets lekkers, en vervolgens vasthouden aan gezond eetpatroon met bewuste keuze van voedingsmiddelen.

Van harte gefeliciteerd met jullie 10 jarig jubileum en ga zo door in Horst!
Ricky Wilbers
09-09-2013
Slender You Fit
Ben zeer positief over Slender You Fit. Door een ongeval heb ik geregeld last van rug en whiplashklachten. 1 x per week ga ik naar SYF en mijn rug en nek voelen gewoon beter. Ik sla nooit een weekje over want dan krijg ik meer klachten. Dus ik heb de motivatie om geen les over te slaan. Het is bovendien heel gezellig om er te sporten!! De begeleiding is geweldig. Ook een voordeel is dat als je een keertje niet kunt op de vaste avond dan is er altijd wel op een andere dag een plekje vrij. Ook de Infra Slim is erg goed voor mijn lijf!!
Groetjes Mirjam Verbruggen
09-09-2013
Slender You Fit
Slender You Fit betekent voor mij... Slender Me Fit

Het ondersteunt mij in het kiezen voor wie ik wil zijn, nl gezond en fit voelen. Voordat ik twee jaar geleden kennis maakte met het trainingsprogramma van Slender You Fit was ik op zoek naar een mogelijkheid om actief te bewegen wat paste bij mijn lichamelijke conditie en dicht bij huis. Dit laatste geeft een extra stimulans om door te gaan.
Het programma slender you op de bewegingsbanken blijkt een positieve uitwerking te hebben op mijn klachten van artrose. De steeds wisselende aangeboden oefeningen door de begeleiders, rekening houdend met de actuele situatie houdt het oefenen stimulerend en resulteert in minder klachten en toename van spierkracht.
Afgelopen jaar heb ik mijn programma uitgebreid met conditietraining op de loopband, in combinatie met een dieetprogramma. Ik ben verrast over het snelle resultaat, maar nog meer over de manier van bewustwording over mijn eigen eetgedrag. De persoonlijke support heeft mij bewust gemaakt dat afvallen niet vervelend hoeft te zijn, maar een uitdaging wordt om de regie over mijn eigen eetgedrag te blijven houden. Bewust kiezen voor iets lekkers, en vervolgens vasthouden aan gezond eetpatroon met bewuste keuze van voedingsmiddelen.

Van harte gefeliciteerd met jullie 10 jarig jubileum en ga zo door in Horst!
Riky Wilbers
09-09-2013
Slender You Fit
Omdat ik diverse lichamelijke ongemakken heb, o.a. slechte knieën, kon ik bij de reguliere gymlessen niet meer voldoende uit de voeten. Kan niet door de knieën zakken, kan niet rennen, kan niet op mijn knieën zitten. Ik was dus op zoek naar een andere vorm van beweging. Toen kwam ik bij jullie terecht. Ik ben gestart met de banken, dit is inmiddels 3 jaar geleden. Ik ga 1 x per week, in principe altijd, behalve in de vakantie.
Resultaat, bereikt:
Ik hoef niet perse een resultaat te bereiken, de beweging is voor mij belangrijk, want er wordt weleens gezegd: 'rust, roest' en dat wil ik voorkomen. Ik heb naast de banken ook een tijdlang de loopband met Simply Belt gedaan, maar lopen gaat ook niet altijd even makkelijk. Toen een tijdlang circuittraining en heb dit nu tijdelijk onderbroken, en fiets nu met de Simply Belt. Een beetje variatie in de extra dingen is wel zo leuk. Ik heb ook een tijdlang de Rolmassage erbij gedaan. Heerlijk!! Ook de Vacumove een maal geprobeerd, maar dit is niet geschikt voor mij.
Persoonlijke ervaring:
Ik vind dit een prettige manier van bewegen, in een heel gezellige omgeving. Want dat is natuurlijk ook belangrijk. Iedereen krijgt hierin een goede deskundige begeleiding, en wanneer je je eigen ding wilt doen is dat geen enkel probleem. Mijn bedoeling is dat ook, om nog heel lang hier mee door te gaan.
07-08-2013
Slender You Fit
6 Januari 2013 ben ik naar de open dag van Slender You Fit geweest. Dit omdat ik een gezonde manier zocht spieren en conditie op peil te houden onder deskundige begeleiding. 8 Januari 2013 ben ik met een gratis proefles begonnen aan banken en nu ga ik iedere week. Ik was verrast hoe je met 'bank you fit' werkelijk al je spieren op een prettige en toch intensieve manier fit kunt krijgen en houden. Ik ben ontspannen intensief met mijn lichaam bezig en dat voelt heel goed. Ik ben nu 4 maanden bezig en nog geen fysiotherapie nodig gehad. Mooi meegenomen, toch! Het is echt een aanrader voor iedereen.
Thea Keeris
07-05-2013
Slender You Fit
Ik 'slender' nu inmiddels 7 jaar en ben er nog steeds erg blij mee. In combinatie met Fysiotherapie, heb ik met mijn ziekte MS hier het meeste baat bij! Door de ziekte en minder beweging hierdoor, heb ik wat meer last van spierstijfheid en ook hier zijn de banken uitzonderlijk goed voor! Als ik klaar ben bemerk ik dat de stijfheid minder is en dat mijn doorbloeding ook veel beter is! De ziekte belemmert mij enorm en zeker wat energie en kracht betreft heb ik weinig over mijn lichaam te zeggen vandaar dat ik zo blij ben met deze bewegingsbanken, ze zorgen ervoor dat ik ondanks deze ziekte toch zo fit mogelijk blijf!
Katja
06-05-2013
Slender You Fit
Ik ben in 2006 op aanraden van een kennis begonnen met slenderen, omdat ik last had van mijn nek en daardoor ook veel hoofdpijn had. Ik had nog nooit van slenderen gehoord als sport, wel als langzaam lopen. Dat er banken zijn die bewegingen maakten voor schouder, benen, heupen etc. is een uitkomst voor mensen die wat beperkingen hebben, zodat ze toch onder begeleiding kunnen sporten. Twee jaar geleden stopte ik omdat ik wat anders wilde. Dat was geen goede beslissing, omdat ik veel klachten kreeg. Inmiddels slender ik alweer een tijdje en heb er veel baat bij. Ik kan het iedereen aanbevelen, ondanks wat mankementjes kun je toch lekker sportief bezig zijn.
Truss de Waal
24-04-2013
Slender You Fit
Ik ben met de slenderbanken in september 2003 gestart. Doorlopend ga ik elke week 1 uur. Mijn doel is na 15 kg afvallen dit op peil te houden en vanwege RSI klachten. Het doel is in eerste instantie bereikt, echter door stoppen met roken weer 10 kg aangekomen. Met mijn klachten van chronische RSI kan ik toch behoorlijk sporten zonder over te belasten. Ik doe de banken nog steeds met heel veel plezier. Nu weer proberen die 10 kilo eraf te krijgen!
Lindy Hundscheid
17-04-2013
Slender You Fit

Ik slender sinds januari 2007. Slender You zijn bewegingsbanken waar je oefeningen krijgt om spieren op te bouwen.
Ik ben niet in januari begonnen in verband met de goede voornemens, maar door een advertentie in de krant met de uitnodiging eens te komen kijken op de open dag.
Mijn wens was om meer conditie te krijgen en hierdoor meer spieren op te bouwen. Ik was nl een fanatiek zwemster en ben in een keer gestopt door tijdgebrek.
Eigenlijk heb ik voor de gein een BMI test laten doen. Het bleek dat ik in de risicogroep zat. Hier schrok ik enorm van, want zo dik ben ik eigenlijk helemaal niet.

Deze zomer ga ik trouwen. En uiteraard wil ik er dan om m'n mooist uitzien. Daarom ben ik begonnen met de vacumove. Een half uutje flink sporten alsof je aan het langlaufen bent en daarna een uurtje op de bewegingsbanken.

Dit heeft er in anderhalve maand voor gezorgd dat ik 24 cm over mijn hele lichaam kwijt ben geraakt, door op een goede manier te sporten.

Groetjes Esther Lemmen
10-04-2013
Slender You Fit
Tja, hoe begon het allemaal ? Na mijn 2e zwangerschap was ik toch wel veel kilo’s aangekomen en ondanks mijn vele sporten (volleybal en hardlopen) raakte ik die kilo’s maar niet kwijt. Op een gegeven moment las ik de advertentie van Slender You Fit waarin je 6 tot 10 kilo per maand af kon vallen. Ik dacht nog dat kan toch niet waar zijn maar ja wat zou het fijn zijn als het wel kon. Ik heb de telefoon gepakt om een afspraak te maken. Na het gesprek ( 19 augustus 2011 1e schooldag na de zomervakantie ) vroeg Trix wanneer wil je er mee beginnen, ik ben meteen begonnen die dag. Het is me heel erg meegevallen en ik kon het goed volhouden zonder hongergevoel. De kilo’s vlogen eraf en dan ben je super gemotiveerd om door te zetten. Ik ben ook gaan slenderen. Oefeningen op bewegende banken waarbij je bepaalde spiergroepen moet aanspannen en ontspannen. In het begin 2 keer in de week en na 2 maanden 1 keer per week. Ik had nooit gedacht dat die combinatie ervoor zorgt dat je veel strakker in je vel komt te zitten helemaal geweldig. Ik ging voor minimaal 10 kilo eraf maar ik heb mijn doel vaker bijgesteld. En nu is het Februari 2012 en ben ik in totaal 21 kilo afgevallen en ik voel me geweldig. Ik zit nu weer op mijn oude gewicht voor de zwangerschappen. Ik heb veel meer energie en krijg veel positieve reacties van anderen. De begeleiding van Trix en de rest van de medewerkers is warm en hartelijk echt een super team en ik raad iedereen aan om het gewoon eens uit te proberen. Je hebt niets te verliezen, alleen maar te winnen. Ik hoop dat mijn verhaal ervoor zorgt dat anderen ook de moed hebben om een afspraak te maken en de eerste stap in de goede richting te zetten.
Marly van Kempen-Kleuskens
08-02-2012
Slender You Fit
Na ruim twee jaar een terugblik op Slender You Fit door Theo en Mientje Smits.
Gezien onze leeftijd in 2005, toen 63 en 64 jaar, zochten wij naar iets om wat meer te gaan bewegen. Samen fietsen en wandelen deden wij al zeer veelvuldig. Maar aangezien wat meer tijd, wilden we er graag nog iets bij doen. Iets wat geheel bij ons zou passen. Na een proefles slenderen werden wij het al snel met elkaar eens. Dit gingen wij doen.
Oktober 2005 zijn wij gestart en achteraf bleek dat wij een goede en beste keus hadden gemaakt. Zeker gezien dat iedereen eraan kan deelnemen, daar het hele programma is aangepast voor jong en oud, met of zonder medische klachten. Zeer voornaam vonden wij ook de individuele, deskundige begeleiding.
Het mooie ervan is ook om samen een uurtje voor onszelf te hebben. Ook zagen we het ook als een beetje onderhoud voor onszelf. Niet direct voor de lijn al is dat mooi meegenomen. Ons doel en streven is zeker gehaald, wat betreft vitaliteit en een veel soepeler lichaam. Dit alles geeft ons een heerlijk gevoel. Wat wij zeer belangrijk vinden is wilskracht en doorzettingsvermogen. Dus meedoen en volhouden, zodat je het resultaat ook ziet en voelt komen.
Kort samengevat sinds oktober 2005:
We hebben een goede beslissing genomen. Door te gaan slenderen krijgen we meer beweging en is onze gezondheid erop vooruit gegaan. We hebben minder klachten en voelen ons vitaler en daar gingen we voor.
Als ons verder niets in de weg staat om dit nog langer te blijven doen, zullen we zeker blijven slenderen. Je voelt je er goed en fit bij en we waarderen vooral de gezellige, rustige sfeer en vriendelijke, professionele begeleiding.
Theo en Mien Smits
27-02-2009
Slender You Fit
Fibromyalgie is een vorm van reuma op de spieren. Door de bewegingen op de banken van Slender You hou ik mijn spieren in een goede conditie, wat zeer ten goede komt aan mijn bewegingsvrijheid. Zonder veel spierpijn of overbelasting. Daarbij ben ik 11 kilo afgevallen mbv gezonde voeding. Hierdoor voel ik mij een stuk fitter. Wij hebben een heel gezellig groepje en het uurtje is zo voorbij. Dit uurtje zou ik voor mezelf niet meer willen missen. Mientje
01-10-2008
Slender You Fit
In november 2003 ben ik begonnen met slenderen, alweer bijna 5 jaar geleden!
Toen was ik na de bevalling van mijn 2e kindje en de eerste hectische periode daarna, toe aan wat werken aan mijn figuur. Ik was na mijn zwangerschappen toch steeds wat aangekomen, waar ik niet zo blij mee was. Vol goede moed begon ik met lijnen, maar ik was ook op zoek naar een manier van lichaamsbeweging …..dat hoort er ook bij.
Een vriendin van me vertelde over Slender You  Fit en na een proefles was ik meteen verkocht. Het voelde heel ontspannen en het was toch een gezonde en goede manier van bewegen. Vooral voor de spieren in de probleemzones.
De dag erna voelde ik dat ik toch echt wat had gedaan: spierpijn! Ik werd nog enthousiaster….heerlijk een uurtje relaxen en toch het gewenste resultaat.
In de loop van de trainingen werd het niveau opgeschroefd. Omdat ik geen medische beperkingen heb, kan ik meedraaien met het weekprogramma. Maar dit kan ten alle tijden worden aangepast aan eigen wensen of belastbaarheid.
Na een aantal maanden was ik 12 kilo afgevallen!!!! Ik voelde me er heel goed bij en ter ondersteuning ben ik 1x per week blijven slenderen. In het begin een hele tour met het regelen van de oppas, maar nu de jongste alweer 4 is en naar school gaat, is dat uurtje slenderen op de vrijdagochtend echt “kwaliteit-tijd” voor mezelf.
Er wordt voor de grap gezegd dat slenderen een luie vrouwensport is. Ik heb dan altijd mijn antwoord klaar: Als je bij sporten pas een voldaan gevoel hebt, als je badend van het zweet de douche in moet springen…..dan is slenderen inderdaad niks voor jou. Maar als je in je eigen drukke leventje een uurtje relaxed, maar zeer gezond voor jezelf bezig wilt zijn, dan is slenderen zeker ook iets voor jou!
Wendy Boumans
03-09-2008
Slender You Fit
Voor mij betekent slenderen een uurtje ontspanning en tegelijkertijd alle spieren, die ik niet zo vaak gebruik, trainen. Door de wekelijkse afwisseling van de oefeningen wordt het niet saai. De oefeningen onder begeleiding van de dames bevallen mij prima. Al bijna 5 jaar slender ik nu en ik ben het nog lang niet moe. Deze sport is voor jong en oud, man en vrouw. Alleen zijn de mannen nog in de minderheid. Kom op mannen …..meld jullie ook aan.
Hennie Koppes
20-02-2008
Slender You Fit
Slenderen vind ik een goede combinatie tussen inspanning en ontspanning. Je kunt de oefening zo intensief meedoen als je zelf wilt en kunt. Bij klachten worden de oefeningen aangepast zodat je toch kunt bewegen. Door het slenderen heb ik veel minder last van mijn nekklachten en pijn tussen mijn schouderbladen. Elke twee weken worden er andere oefeningen gegeven, zodat het afwisselend blijft en alle spiergroepen aan bod komen.
Als je bent verhinderd wordt er alles aan gedaan om je op een andere tijd te laten komen en dat is meestal ook wel mogelijk. Er hangt een gezellige sfeer wat mede wordt bepaald door de gezellige en deskundige begeleiding.
HK
08-01-2008
Slender You Fit
Voor ik begon met ‘Slender You Fit”had ik erg veel last van mijn schouders en nek. Door dit aan te geven kreeg ik aangepaste oefening op de slender you banken en ben ik volkomen van mijn pijn verlost. Ik voel me weer lekker fit en ga er elke week met plezier naar toe. Nu nog strakker in mijn vel..... Ik ga ervoor……
Gemma
03-12-2007
Slender You Fit
Ik slender sinds januari 2007. Slender You zijn bewegingsbanken waar je oefeningen bij krijgt om spieren op te bouwen.
Ik ben niet in januari begonnen in verband met de goede voornemens, maar door een advertentie in de krant met de uitnodiging eens te komen kijken op de open dag.
Mijn wens was om meer conditie te krijgen en hierdoor meer spieren op te bouwen. Ik was nl een fanatieke zwemster en ben in een keer gestopt door tijdgebrek.
Eigenlijk heb ik voor de gein een BMI test laten doen. Het bleek dat ik in de risicogroep zat. Hier schrok ik enorm van, want zo dik ben ik eigenlijk helemaal niet.
Deze zomer ga ik trouwen. En uiteraard wil ik er dan op m’n mooist uitzien. Daarom ben ik begonnen met de vacumove. Een half uurtje flink sporten alsof je aan het langlaufen bent en daarna een uurtje op de bewegingsbanken.
Dit heeft er in anderhalve maand voor gezorgd dat ik 24 cm over mijn hele lichaam kwijt ben geraakt, door op een goede manier te sporten.
Groetjes Esther Lemmen.
05-04-2007