Het Proti Shape concept
Via onze dagelijkse voeding nemen we koolhydraten, vetten en eiwitten (proteïnen) in ons lichaam op. Normaal zal ons lichaam eerst koolhydraten verbranden om aan de energie behoefte te voldoen. Tijdens het proteïne programma worden er meer eiwitten ingenomen en minder koolhydraten en vetten. Hierdoor gaat het lichaam na 2 a 3 dagen over tot vetverbranding. Eiwitten zijn de bouwstenen van het lichaam. Als bijkomend effect is er hierdoor geen hongergevoel en behoudt men of is er zelfs toename van spiermassa. Dit zorgt weer voor een betere verbranding. Er is snel, zichtbaar resultaat, men voelt zich weer snel fit en vitaal en dit motiveert enorm. Door het behoud van spiermassa, het op peil houden van de stofwisseling en de opbouw naar een gezond eetpatroon voorkomt men een jojo-effect.

Proti Shape onderscheidt zich van andere afslankconcepten door het complete aanbod van exclusieve proteïneproducten, supplementen en de keuze uit 3 verschillende programma’s met en zonder maaltijdvervangers (gemakkelijk inpasbaar in elke gezinssituatie):

klantenboekje

 

Het 4 fasen programma

 img_2583

 

U start met alle maaltijden te vervangen door smakelijke en zeer gevarieerde proteïneproducten aangevuld met groenten. Gedurende 4 fasen (weken) begeleidt het Proti Shape programma u naar een “gezond” voedingspatroon, zonder maaltijdvervangers. De mate van overgewicht bepaald de duur van elke fase. Tijdens dit programma valt u in 4 weken 6-10 kilo af. NB Proti Shape werkt niet met startpakketten en volle doosjes, maar laat de klant per stuk kiezen. Er kan ook altijd geruild worden. Wanneer het doel behaald is gaat de begeleiding (gratis) door zolang u nodig heeft.

 

Het SLiMM programma

foto-boodschappen

 

Een supplementenprogramma waarbij u “gezond” kunt blijven eten volgens een voorgeschreven dagmenu, zonder maaltijdvervangers. Gedurende 6 weken begeleidt het Proti Shape programma u naar een “gezond” voedingspatroon. Het gemiddelde gewichtsverlies is een kilo per week. De mate van overgewicht bepaald het aantal kuren dat u kan volgen. Wanneer het doel behaald is gaat de begeleiding (gratis) door zolang u nodig heeft.

 

Het 2 fasen programma

 bus-aardbei

 

Een shakeprogramma waarbij u het ontbijt en de lunch vervangt door een smakelijke eiwitshake. Gedurende 6 weken begeleidt het Proti Shape programma u naar een “gezond” voedingspatroon. Het gemiddelde gewichtsverlies is een kilo per week. De mate van overgewicht bepaald het aantal kuren dat u kan volgen. Wanneer het doel behaald is gaat de begeleiding (gratis) door zolang u nodig heeft.

Naast de persoonlijke begeleiding ontvangt men tevens een compleet begeleidingsboekje waarin alle informatie terug te vinden is over de werking van het programma, de eetmomenten over de dag, wat u wel en niet mag eten/drinken tijdens het programma, het afbouwprogramma, recepten, vele tips en waarin u uw eigen resultaten kunt noteren.

U kunt kiezen voor persoonlijke begeleiding op locatie of online.
Tevens zijn alle producten van Proti Shape op locatie of via de webshop verkrijgbaar.

Afslanken is lastig en voor sommigen onder ons is het bereiken van een gezond gewicht een ware lijdensweg. Velen hebben al meerdere pogingen ondernomen en niet het gewenste resultaat bereikt.
Afvallen…alleen u kunt het doen. Maar wij gaan u daarbij helpen met realistische doelen en goede begeleiding. We hebben al bij veel mensen blijvend resultaat geboekt. Dat gaat bij u ook lukken. Of u nu bent aangekomen door stress, stoppen met roken, gewoon iets teveel eten, medicijngebruik of door kilo’s die zijn achtergebleven na een zwangerschap, met Proti Shape krijgen we u weer in balans. Zonder honger en zonder dat u uw energie, spieren of humeur verliest.

Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek:

  • Telefoonnummer: 06-33178333
  • Mailadres: info@slenderyoufit.nl
NB De voedingsprogramma’s van Proti Shape zijn ook te volgen zonder sportcontract.