Nieuws en Acties

Privacyverklaring

We willen je laten weten dat onze Privacyverklaring is bijgewerkt om te voldoen aan de nieuwe EU-privacyverordening (AVG) die per 25 mei 2018 van kracht is. Wij respecteren je privacy enorm en informeren je daarom graag over de gegevens die we verzamelen, wat we met de gegevens doen en wat jij kunt doen om gebruik te maken van je rechten. Wij raden je dan ook aan deze Privacyverklaring zorgvuldig te lezen en bij vragen contact met ons op te nemen.

Wat is er veranderd?
De wijzigingen in de Privacyverklaring maken het duidelijker welke informatie we van je hebben, hoe we deze gebruiken en welke rechten je hebt onder de nieuwe wetgeving. Om te voldoen aan de eisen die de AVG aan ons stelt, hebben wij, daar waar nodig, maatregelen genomen. Als je specifieke vragen of opmerkingen hebt over de verzameling en verwerking van je persoonsgegevens, kun je dit bij ons melden via info@slenderyoufit.nl

Vanaf wanneer geldig?
De herziene Privacyverklaring is van toepassing vanaf 24 mei 2018. Als je na deze datum niet aan ons hebt laten weten dat wij moeten stoppen met de verwerking van je gegevens, blijven wij hiermee doorgaan. Je kunt te allen tijde aangeven dat wij moeten stoppen met de verwerking van je gegevens. Als je vragen hebt, kun je contact met ons opnemen door te mailen naar info@slenderyoufit.nl.

Waar staat de Privacyverklaring?
De actuele Privacyverklaring staat op onze website www.slenderyoufit.nl.

De zomer komt eraan........ tijd voor de jaarlijkse zomeractie! Blijf fit in de zomer: maak in de maanden juni t/m september gebruik van de leuke prijzen voor de slenderbanken en vacumove!

Zomeractie

acties

Slenderbanken / Vacumove
10 x € 85,-- of 5 x € 50,--

Alleen geldig in juli en augustus.
Niet gebruikte lessen vervallen 1 september!

20 x € 140,--

Alleen geldig van juni t/m september!
Niet gebruikte lessen vervallen 1 oktober!

Kaarten zijn persoonsgebonden.

Bel voor info of een afspraak naar 077 3984971 (Horst) of 0495 543919 (Weert).

Passen uw zomerkleren nog?

Een maatje minder in 4 weken:
We maken een voedingsplan, met of zonder sportprogramma/exclusieve apparatuur, op maat met persoonlijke en deskundige begeleiding. Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Tel: 06-33178333

Het team van Slender You Fit wenst iedereen een zonnige zomer toe!