Nieuws en Acties

Vanaf Oktober elke Maand een Klant aan het woord!

Mijn naam is Sabina Boteva.
Voor iedere vrouw is het heel belangrijk dat zij een stralend, gezond en schoon gezicht heeft, ongeacht haar leeftijd. Ik ben geen uitzondering op deze regel. Al heel jong kreeg ik last van gezichtsbeharing en vanaf mijn 15e al begonnen met verschillende behandelingen om mijn gezichtsbeharing te controleren. Denk hierbij aan waxen, harsen en epileren. Telkens weer die vervelende pijn door deze behandelingen waarbij de haren eruit getrokken worden. Iedere keer weer die uitslag op mijn gezicht. Zonder het gewenste resultaat. Na enkele weken kon ik weer opnieuw beginnen.

Al vaker had ik nagedacht over definitief ontharen via IPL.
Van mensen in mijn directe omgeving hoorde ik goede verhalen over Pulzzz bij Slender You Fit. Dat maakte mij nieuwsgierig en daarom eens een vrijblijvend intakegesprek aangevraagd. Ik was aangenaam verrast door de fijne manier waarop de medewerkers van Pulzzz bij Slender You Fit mij welkom hebben geheten, het advies dat mij gegeven werd en de mate van professionaliteit. Ook de kosten vielen me erg mee. De keuze was snel gemaakt. In april 2018 ben ik gestart met de IPL behandelingen om mijn gezichtsbeharing definitief te laten verwijderen. Tijdens de IPL behandelingen voel je geen pijntjes en ook de irritatie op mijn huid is verleden tijd. Al na 2 behandelingen zag ik geweldig resultaat en besloot ook de oksels mee te laten behandelen. En na 4 behandelingen ook mijn armen en handen.
Na 7 behandelingen kan ik zeggen dat mijn gezicht en okselbeharing lichter, dunner en minder is geworden. Tot wel ongeveer 80%.
Op mijn armen en handen waren de haren na 4 behandelingen helemaal weg.

Deze IPL behandelingen hebben mij enorm geholpen, mijn zelfvertrouwen is veel groter geworden. Ik kan dit iedereen aanraden. Ik zit weer lekker in mijn vel en voel me comfortabel.
Aangezien de zomer er aankomt heb ik besloten nu ook nog de benen te laten behandelen. Dan hoef ik helemaal niet meer te scheren. Wat een genot.

Actie van de maand: Gratis 1e okselbehandeling

Heeft u ook last van ingegroeide haartjes, irritatie na het scheren of  overbeharing......

Maak dan nu een afspraak en bel: 06 33178333

Kijk voor meer info op deze site onder definitief ontharen.

Klik hier voor de vorige Specials!

Schrijf je nu in!

 

Wilt u ook op de hoogte blijven van onze acties en specials? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven