Nieuws en Acties

We mogen weer open!!!
Na een fantastische start in juni met de training op de bewegingsbanken in Horst en met de Pulzzz behandelingen voor definitief ontharen en de voedingsgesprekken in Horst en Weert mogen we vanaf 1 juli ook weer onze klanten voor de Better Belly, Vacutraining, Cicuittraining, rolmassage en infraslim begroeten.

Voor het maken van een afspraak:  Horst 077 3984971   Weert 0495543919

Het team van Slender You Fit staat te popelen om iedereen weer persoonlijk te begeleiden.

Er is hard gewerkt om alles "coronaproof" te krijgen. Hierdoor ziet alles er anders uit en hebben we aanpassingen moeten doen die misschien minder leuk zijn.
Het is echter noodzakelijk voor jullie en onze veiligheid. In onderstaand hygiëneprotocol staat alles uitgelegd. Lees het aub goed door. Even de belangrijkste zaken eruit gelicht:
- Afmelden bij klachten
- Zelf een badlaken en bidon meenemen
- Kom in sportkleding naar de salon
- Handen desinfecteren bij binnenkomst
- Houd 1,5 meter afstand

AUB EVEN DOORLEZEN

Hygiëneprotocol

Om de behandeling in de salons veilig en verantwoord te laten verlopen, rekenen wij erop dat de volgende maatregelen zorgvuldig in acht worden genomen. Lees het in zijn geheel door!
Uiteraard kun je erop vertrouwen dat wij zelf ook de nodige maatregelen op het gebied van hygiëne, afstand houden en beschermingsmaatregelen in acht nemen.
Medewerkers moeten zo veilig mogelijk kunnen werken en ook moet het voor klanten veilig zijn. Vanuit de richtlijnen van RIVM en het COVID­19 Hygiëneprotocol, zijn wij verplicht om klanten deze gezondheidscheck te laten doen.

Vragen voor de klant:

De klant mag niet komen wanneer één van onderstaande vragen met JA is beantwoord. De afspraak moet worden uitgesteld totdat op elke vraag NEE geantwoord kan worden.
1. Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (evt. milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, braken, diarree, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?
2. Is er op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
3. Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
4. Is er een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?

Onze Hygiëne regels:

 • We werken alleen op afspraak
 • Kom op tijd op je afspraak; Ben je te vroeg, en de stoel binnen is nog bezet, dan zal je even buiten moeten wachten. Ben je te laat, dan kan het zijn dat dit van de sporttijd afgaat.
 • Kom alleen naar de salon; ouder(s)/verzorger(s), broertje(s)/zusje(s), vriend(en)/vriendin(nen) moeten buiten wachten.
 • Komt er net iemand naar buiten, wacht dan even buiten op 1,5 meter afstand.
 • Kom in sportkleding naar de salon.
 • Neem een badlaken mee voor de bewegingsbanken en een bidon.
 • Drink zo weinig mogelijk water om toiletbezoek te voorkomen. Drink thuis na het sporten veel water.
 • Bij binnenkomst na uittrekken jas en schoenen, gelijk je handen desinfecteren met handalcohol (staat in de hal), daarna niets meer met je handen aanraken.
 • We proberen in de salon zoveel mogelijk 1,5m afstand van elkaar te houden. Ook staat alle apparatuur minimaal 1,5 m van elkaar.
 • Waar nodig is plexiglas aangebracht/aanwezig.
 • We werken desinfecterende alcohol en maken alles goed schoon.
 • Ook op toilet hangt desinfecterende alcohol. Kan toiletbezoek niet worden uitgesteld, dan kun je zelf spoelknop en toilet desinfecteren. Neem een beetje toiletpapier. Doe hier de alcohol op en desinfecteer spoelknop en toiletbril. Toiletpapier kan in toilet. Na toiletgebruik de handen weer desinfecteren met de alcohol ipv wassen.
 • Helaas kunnen we geen koffie, thee of water meer aanbieden. Dit ivm de veiligheid.

Op deze manier proberen wij het besmettingsrisico zo laag mogelijk te houden en we vertrouwen er op dat iedereen ons daarbij wil helpen!

Zijn er vragen, neem gerust contact met ons op: Horst 077 3984971, Weert 0495 543919 of 06 36174008 of via de mail: info@slenderyoufit.nl

En dan kan ik eindelijk afsluiten met.......

Tot ziens bij Slender You Fit

Trix Peeters
Slender You Fit
www.slenderyoufit.nl

SLENDER YOU FIT Voor bewegen, een beter figuur en een stralend uiterlijk

Schrijf je nu in!

Wilt u ook op de hoogte blijven van onze acties en specials? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven