Nieuws en Acties

Vanaf Oktober elke Maand een Klant aan het woord!

Mijn naam is Haddasah du Croix en ik wil heel graag mijn ervaringen over Slender You Fit met jullie delen.

Ik ben altijd een actieve sporter geweest. Deed vanaf mijn jeugd aan judo en volleybal. Tot ik 10 jaar geleden klachten kreeg van hypermobiliteit en artrose. Zwemmen lukte wel en deed me goed. Door een operatie was dit op een gegeven moment ook niet meer mogelijk en werd ik door mijn zus in februari geattendeerd op Slender You Fit. Het bewegen op de Slenderbanken 1-2 keer per week deed me goed. Al snel werd ik weer stekker, soepeler, fitter en vitaler.

Jaren was ik ook veel te zwaar. Dit was natuurlijk helemaal niet goed voor mijn lichaam. Zeker niet met mijn klachten.

Ik was toen ik bij Slender You Fit kwam al ruim 30 kilo afgevallen. Had echter nog wel last van probleemzones, die bleven ondanks de vele kilo's gewichtsverlies. Vooral van de binnenkant van mijn bovenbenen. Een rokje of een jurkje dragen kon echt niet.. Dan schuurden de benen dusdanig over elkaar dat het gewoon pijn deed. Trix adviseerde mij 6 behandelingen met de Medicell. Dit is een apparaat voor definitieve vetverwijdering dmv geluidsgolven. De behandelingen zijn goed te doen. Ze worden uitgevoerd in een aparte kamer. Je ligt er ontspannen bij en ze zijn volkomen pijnloos. Om het proces te bevorderen heb ik er ook de SLiMM voedingssupplementen bij genomen en ben gaan trainen in de vacumove. En.......het heeft geholpen. 6 centimer kwijt per been!!!!. Mijn benen schuren niet meer over elkaar....Ik kan dus weer een rokje aan en kan broeken 2 maten kleiner kopen. Ik kan er nog niet aan wennen, herken mijn eigen broek in de was niet. Had mijn broek laatst in de kast van mijn zoon van 16 gelegd. Kon me gewoon niet voorstellen dat ik daarin zou passen.

Ik krijg ook zoveel complimentjes........oude bekenden lopen me voorbij, omdat ze me niet herkennen.

Nu probeer ik de balans te vinden en zo mijn figuur te behouden. Dit lukt me door te blijven slenderen, gematigd te zijn, gezond en gevarieerd te eten en veel water te drinken. De begeleiding tijdens het slenderen is super. Je krijgt de oefeningen die voor jou geschikt zijn, vele tips en je wordt positief gestimuleerd. Ook wordt ik regelmatig gewogen en wordt de omvang gemeten. Zo houden we samen in de gaten of het doel behouden blijft.

Heb jij ook last van een probleemzone.....of ben je niet soepel en vitaal.......dan raad ik je aan eens te bellen voor een (gratis) adviesgesprek bij Slender You Fit (06 33178333). Mij heeft het ontzettend geholpen.

Speciale actie: 50% korting op de eerste behandeling met de medicell.

........ of bel voor een gratis proefles.
Horst: 077 3984971
Weert: 0495 543919

Schrijf je nu in!

Wilt u ook op de hoogte blijven van onze acties en specials? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven

Wat een metamorfose......Ik ben zo blij!!