Slender You Fit
Ik wilde fit en gezond zijn voor een operatie die ik moest ondergaan.
Ik ben 6 weken voor mijn operatie gestart en mijn doel is bereikt. Het resultaat is 4 kg gewichtsverlies.

De intake was zeer prettig, persoonlijke aandacht. Goed advies wat betreft het gebruik van de apparaten. Het sporten is prettig, zeker als je beperkingen hebt, er is nooit sprake van overbelasting van gewrichten of spieren. De begeleiding van de gastvrouwen is heel prettig en professioneel.  Ik heb voor het eerst in mijn leven een positieve ervaring gehad op het gebied van het bezoeken van een sportschool. Ik heb mijn resultaat behaald, maar zet sporten voort bij Slender You Fit.
01-03-2022
Slender You Fit
Mijn naam is Doris.
Al langere tijd vond ik mezelf te zwaar en wou heel graag wat kilo's kwijt. Door Joy werd ik getipt om eens bij Slender You Fit te gaan kijken. Allereerst volgde er een vrijblijvend informatie gesprek met Trix. Meteen werd ik enthousiast en ben gestart met het fitplan. Voor mij was de vacumovetraining het meest geschikt en ook vind ik deze training heerlijk om te doen. Ik ben nu 6 weken bezig en 7 kilo kwijt., 10 cm minder buikomvang en 5 cm op de benen. De infrarood en de cool en hotgel hebben natuurlijk ook geholpen dit geweldige resultaat te bereiken. Graag wil ik nog 3-5 kilo afvallen en natuurlijk nog wat cm's kwijt. Dus ga ik nog even door. Ik voel me fit en vitaal en had niet verwacht dat het zo gemakkelijk zou gaan en dat het resultaat zo goed zou zijn. Ik kan het iedereen aanraden.
15-12-2021
Slender You Fit
Doel: mezelf weer goed te voelen in me lichaam.
Ik ben heel blij met het behaalde resultaat! Mijn doel is hier zeker mee bereikt.

Mijn ervaring is dat ik het heel prettig vind dat je goed begeleid word bij het afvallen en het sporten. Ook vind ik de gel heel fijn voor extra cm verlies. Door deze ervaring van het afvallen voel ik mezelf nu een stuk zelfverzekerder. Ik durf nu in me bikini op het strand te lopen zonder mezelf druk te maken over me lichaam. Ik zou dit zeker aanraden bij vrienden en familie omdat het een super fijne ervaring is geweest!
28-09-2021
Slender You Fit
Via mijn dochter ben ik op jullie geattendeerd. Ik ben begonnen met het doel de omvang van mijn buik sterk te verminderen. Op 23 maart 2019 ben ik gestart met B&B en ben 5 weken bij jullie geweest. De vermindering van de buikomvang en van het gewicht ging bij mij heel snel. Het doel was dan ook na 5 weken bereikt.  Het viel mee wat ik hiervoor moest doen. Het bewegen vond ik leuk en het dieet was goed te doen, zeker met de hulp van mijn partner als geweldige kok. Als aandachtspunt wil ik meegeven dat mannen die hierbij sporten en zeker fitnessen, het risico lopen hun spieren “op te eten”. Ik heb zelf gekozen een extra eiwitshake erbij te nemen. Mijn grootste verleiding ontstond in de avond, echter dat is deze weken ook nog meegevallen (mindset).
Als je goed gemotiveerd bent denk ik dat deze manier van figuurcorrectie prettig is om te doen. Je zie dan ook snel resultaat. Ik ben nu 6 weken gestopt en ben zelfs nog 2 kg afgevallen.

Groetjes,
Marcel Simons.
30-05-2019
Slender You Fit
Net zoals veel mensen had ik begin van het nieuwe jaar het goede voornemen om af te vallen.  Wegens eerdere positieve ervaringen 4 jaar geleden ( - 20kg ) met het 4 fasen programma, was voor mij de keuze wat voor dieet ik wil gaan volgen niet moeilijk. Ik ben na de eerste keer afvallen redelijk goed stabiel gebleven. Ik was nog niet helemaal tevreden en ben het 4 fasen programma weer op gaan pakken.

Mijn streven was – 10 kg. In totaal ben ik `15 kilo kwijt.

De 1e fase duurt het langst en ik viel hier ook snel heel veel af. Dit is ook de strengste fase.  Door dat ik zo snel afviel motiveerde mij het juist om me goed aan mijn dieet te houden.

Ik vind dit programma ideaal omdat ik hier precies weet wat ik allemaal mag eten op een dag. Elke week had ik een afspraak met mijn begeleidster dan werd ik gewogen en bespraken we hoe het ging. Vragen die ik had die kon ik dan stellen maar ik kon haar ook altijd mailen. Tijdens deze afspraak kon ik ook meteen mijn nieuwe proteïneproducten voor de komende week uitkiezen.

Met het 4 fasen programma kreeg ik een bewustwording van mijn eetpatroon. Ik weet nu waar ik op moet laten als ik ga schommelen in mijn gewicht.

Groetjes Anne
23-05-2019
Slender You Fit


Vanwege een ongeluk, jaren geleden, waar ik een whiplash aan over hield, was een "gewone" sportschool voor mij geen optie meer en ging ik op zoek naar een alternatief.

Ik fiets regelmatig over de Maaseikerweg en zag daar op een bord bij het gezondheidscentrum de naam Slender You Fit staan. Daar ben ik naar binnen gestapt voor informatie en kreeg toen een gratis proefles aangeboden.

Ik was meteen enthousiast en heb me aangemeld. Dat is nu 10 jaar geleden.

Mijn doel was om na mijn pensionering niet stijf te worden en alles te kunnen blijven doen. Dat doel heb ik bereikt door nog steeds met veel plezier gebruik te maken van de 6 Slender You Bewegingsbanken. Ik train een uur en krijg steeds wisselende oefeningen aangeboden. In het begin weinig, vanwege mijn klachten. Daar houden de instructrices goed rekening mee. Ze bieden dan alternatieve oefeningen aan, die voor mij geschikt zijn.

Het fijne bij Slender You Fit is dat het kleinschalig is, je veel persoonlijke aandacht krijgt, niets moet.....alles mag. Er kan flink gewerkt worden, maar.......als je een keertje niet lekker bent, kun je toch gaan sporten. Dan laat je gewoon de banken het werk doen, zonder de extra oefeningen en ga je heerlijk ontspannen weer naar huis. Alle banken werken op een andere manier, waardoor alle spiergroepen aan bod komen.  Bank 5 is bijvoorbeeld ook heerlijk voor de ontspanning van mijn schouder- en nekspieren en als ik een keertje last van mijn rug heb gebruik ik de bank op een andere manier, waardoor ik dan speciale (ontspannende) oefeningen voor de rug kan doen.

Gaandeweg zijn door het slenderen mijn spieren dusdanig versterkt en mijn nek en schouders zo soepel geworden dat ik alle oefeningen mee kan doen en geen  fysiotherapie meer nodig heb. Wel doe ik trouw elke dag de oefeningen die ik toentertijd door de therapeut aangereikt heb gekregen.

In de loop van de jaren ben ik ook wat zwaarder geworden. Dat is natuurlijk niet zo best voor mijn gewrichten. Daarom ben ik 6 weken geleden gestart met het SLiMM afslankprogramma van Slender You Fit. Dit valt me best mee. Je mag met dit programma immers gezond en gevarieerd blijven eten. Inmiddels ben ik 5 kilo kwijt en op de goede weg. Natuurlijk is het soms moeilijk, bijvoorbeeld als je een etentje bij familie hebt. Maar Trix helpt me dan door tips te geven en door me te motiveren het vol te houden.
Inmiddels ben ik mee verhuisd naar een andere locatie aan de Kerkstraat.

Mijn persoonlijk ervaring is dat ik mij bijzonder prettig voel bij en Slender You Fit. Ik voel me soepel en vitaal en ik kan het iedereen aanraden om het eens te proberen. Zeker als je een gewone sportschool te zwaar of te massaal vindt. Loop gewoon eens binnen, zoals ik toen heb gedaan (de koffie staat altijd klaar) of bel voor een gratis proefles.
Mariam Tiemes
24-12-2018
Slender You Fit
Ik wil graag mijn ervaring met Slender You Fit en de medicell met jullie delen.

Ik ben in februari begonnen met slenderen en ben het blijven doen. Door het slenderen voel ik me veel fitter en sterker en daardoor heb ik veel minder last van mijn artrose. Ook ben ik gaan afslanken. Het grootste resultaat was rond mijn buik en billen. Het was maar liefst 9 cm. In mei heb ik 6 medicell behandelingen (apparaat voor definitieve vetverwijdering) aan de binnenkant van mijn bovenbenen gehad en het SLiMM voedingsprogramma gevolgd voor een beter resultaat en resultaat was er. Aan beide kanten was er 5 cm afgenomen dus in totaal 10cm! En ik ben 7 kilo afgevallen.

Ik kan het iedereen aanraden! En het leuke is dat ik zoveel complimentjes krijg dat ik er zo goed uit zie. Een tevreden klant.
Hadassah du Croix
04-09-2018
Slender You Fit
Ik wou graag afvallen en een 'strak' figuur krijgen, zonder al te veel inspanning.
Ik heb 12 behandelingen inclusief de kennismakingsbehandeling gedaan.
Ik ben de kilo's afgevallen die ik ook graag wou afvallen maar wat veel belangrijker is, is dat ik veel cm's kwijt ben. En dit zonder veel inspanning. Het mooiste is, is dat ik een 'strak' figuur heb gekregen en dat (bijv. mijn billen) niet zijn gaan 'hangen'. We hadden dan ook de nadruk gelegd op mijn bovenbenen en billen en minder op mijn buik. Vandaar dat ik nog 12 behandelingen volg op de Better Belly zodat mijn buik ook nog 'platter' wordt. Ik ben zéér tevreden over het resultaat.

Ik heb dit hele proces als zeer prettig ervaren. Heb hele goede begeleiding gehad van Trix. In het begin vond ik de E.M.S. niet prettig aanvoelen maar we hebben verschillende programma's uitgeprobeerd totdat ik het wel prettig vond. Het is een echte aanrader!
14-07-2018
Slender You Fit
Better Belly: 12 trainingen van 40 minuten.
SLiMM programma met supplementen: 6 weken inclusief afbouw.

Het resultaat is een gewichtsverlies van 3 kilogram. Vooral de eerste week goede resultaten. Verder een verlies van 2 cm buikomvang en 4 cm tailleomvang. Borstomvang 6 cm verlies en bovenbeenomvang 2 cm. Al bij al het resultaat wat ik wilde behalen, broeken en jurken zitten weer prettiger. Geen zichtbaar gewichtsverlies in mijn gezicht, dat was ook een aandachtspunt.
Prettige en professionele begeleiding.

MV
14-05-2018
Slender You Fit
Ik ben ruim 10 weken bezig met het SLiMM programma en heb 12 lessen op de bewegingsbanken gehad. Het was prima vol te houden. Ben tevreden met het resultaat en blij dat ik dit gedaan heb. Doel bereikt: 12 kg afgevallen.
José
06-12-2017
Slender You Fit
Ik ben met deze cursus begonnen omdat ik af wilde vallen. Mijn doel is om 8 kilo af te vallen en dit is nog niet gelukt omdat het in 6 weken te kort is. Tijdens de cursus miste ik de boterham en vergeet ik de supplementen in te nemen. Het advies vond ik fijn en is goed bevallen. Er is niets tegen gevallen. Het is wel streng. De grootste verleidingen waren in het weekend. Ik heb veel nee gezegd of dag erna een appeldag gehad. Tijdens de cursus deed ik de rolmassage, de bewegingsbanken, de better belly en 2 x per week wandelen. Dit is heel fijn bevallen. Ik ga door met de vervolgcursus om het behaalde resultaat te behouden.
09-10-2017
Slender You Fit
voorna

Op 31 januari 2017 vond ik dat het tijd werd om mijn overgewicht (89 kilo) aan te gaan pakken. Zelf al vaker een poging gedaan om een aantal kilo’s kwijt te raken, maar blijkbaar niet genoeg discipline om het alleen te doen. Ik had dus een “stok achter de deur” nodig om mijn doel te bereiken.
Na me op internet ge-oriënteerd te hebben en informatie bij kennissen (schoonmoeder) opgevraagd te hebben, heb ik de stoute (gym)schoenen aangetrokken en me laten inschrijven bij Slender You Fit.
Na een goed gesprek met Trix en een tas met dieetspullen rijker naar huis gegaan. En nu was het van belang om het dieet te volgen en daarbij, in het begin, 4x per week te sporten. Van de Slenderbanken, tot de Better Belly en Vacumove.
Door het enthousiasme van Trix en de medewerksters van Slender You Fit heb ik geen enkele moeite om het dieet en het sporten vol te houden en ben ik inmiddels 16 kilo afgevallen.
Ik voel me een stuk fitter en kan de kleding dragen die ik voorheen niet meer aan kon c.q. durfde te doen. Nadeel is wel dat ik een nieuwe garderobe heb moeten aanschaffen 😉
Slender You Fit, hartstikke bedankt voor de "de stok achter de deur" die jullie mij geboden hebben.
Maar we zijn er nog niet!! Nog 4 kilo te gaan.

Margret
06-09-2017
Slender You Fit
Ik ben nu 5 jaar bij Slender You Fit en zeer tevreden. Vanwege gezondheidsklachten is sporten niet mogelijk. De banken helpen goed bij de rugklachten en stijve spieren. Recentelijk ben ik gestopt met roken. Tegelijk ben ik begonnen met het Fitplan zodat ik geen kilo's zou aankomen. Dit is gelukt. Ik ben qua gewicht niet veel afgevallen maar wel in het vet% en in centimeters rond de buik: 8 cm en in de billen: 6 cm.
Voor mij is dit een goed resultaat omdat de kilo's van het stoppen met roken er niet bij zijn gekomen.
Anny Heynen
23-08-2017
Slender You Fit
Ik ben vanaf 4/4/2016 gestart met het SLiMM programma en de vacumove. Mijn doel om af te vallen heb ik toen bereikt. Ik Hou 't vast nu! 's Morgens gebruik ik nog de SLiMM en ik doe 2 x per week de vacumove. Ik ben tevreden en het is goed te doen.
I.N.
19-07-2017
Slender You Fit
Een prettige, persoonlijke begeleiding!
Sporten in combinatie met bewustwording eetpatroon heeft gezorgd voor een geleidelijke afname van cm's en gewicht, waardoor ik het ook vol blijf houden. In 8 maanden tijd ca 9 kilo lichter.
Yvon
16-05-2017
Slender You Fit
Persoonlijke ervaring:
Voordat ik aan het protishape avontuur begon voelde ik me niet lekker in mijn eigen vel. Ik had al vanalles zelf geprobeerd om gewicht te verliezen maar dit lukte mij niet. Erger nog. Ik kwam langzaamaan steeds een beetje bij. Om aan het protishape programma te beginnen is een hele goede keuze voor mij geweest. Het motiveerde mij ontzettend dat het gewichtsverlies al bij het eerste weegmoment zichtbaar was. Nu zijn we ongeveer 5 maanden verder.

En ben ik in totaal 21 kilo lichter. En zijn er 104.5 cm verdwenen 🙂
Maargoed dat is niet het belangrijkste. Het belangrijkste is dat ik nu eindelijk lekker in me vel zit. En ontzettend uitkijk naar de zomer 🙂 ook heb ik er een nieuwe hobby bij: shoppen haha. En ergens ook maar goed want al mijn oude kleding is nu te groot.
Groetjes Nicole Knapen
28-03-2017
Slender You Fit
Persoonlijke ervaring: Ik ben blij dat ik bij Slender you fit te Weert heb aangeklopt om mijn gewicht aan te gaan pakken. In mijn eentje lukte het me steeds maar niet. Het SliMM programma paste heel goed bij me omdat ik "gewoon" kon eten! ik ben heel blij dat ik mijn doel (-10,5) heb gehaald in 10 weken. En ik door dit programma een gezondere leefstijl heb gekregen!
Rianne Heijkers
10-12-2016
Slender You Fit
Ik kijk terug op een succesvolle periode van lijnen, zonder hongergevoel. Heel motiverend ook, want ik merkte al snel resultaat. Nu weer wennen aan 'verwenmomentjes' en niet te gefocust zijn op gewicht. Een gezond eetpatroon met af en toe iets lekkers, zonder dat mijn lijf daaronder lijdt. Ik zou iedereen aanraden om hiermee te starten.
Heel erg bedankt Trix!
Lara Nelissen
24-10-2016
Slender You Fit
Lianne van Diepen
Doelstelling: - 6 kg
Methode: Het slimm voedingsprogramma
Resultaat: -9 kg
Hoe lang bezig geweest: 8 weken
Persoonlijke ervaring: Ik wilde graag een aantal kg kwijt en merkte dat ik daar een steuntje in de rug bij nodig had.
Toen ik hoorde over de mogelijkheden binnen SYF,  was ik direct enthousiast en ben ik begonnen met het slimm voedingsprogramma. Ik heb geen hongermomenten gehad en door de variërende maaltijden kon ik het goed volhouden. Daarnaast was het persoonlijke contact en de kleinschalige locatie passend bij mij als persoon. In acht weken tijd heb ik mijn doel behaald en het is erg fijn om weer goed in je vel te zitten. Kortom: ik ben blij dat ik dit programma heb gevolgd en ik zou het iedereen aanraden om te volgen.
12-10-2016
Slender You Fit
Dit is echt een dieet dat werkt! Juist omdat je zo snel resultaat ziet en voelt, werkt dit erg motiverend! Het is streng, maar het werkt! Persoonlijk vond ik de meeste maaltijden/vervangers goed te doen. Ook heb ik geleerd hoe ik het nu moet doen zonder dieet, dus ik ben niet zo bang dat ik weer terug in mijn oude patroon val. Top dieet en goede begeleiding! Fijn dat je altijd terecht kunt met vragen, zelfs nadat ik klaar ben met het dieet.
26-06-2016
Slender You Fit

Ik wilde graag afvallen, me weer energieker voelen en blijvend gewichtsverlies bewerkstelligen. Een gezond gewicht zonder jojo-effecten. Ik ben met het proti-shape 4 fasen dieet gestart. Ook ben ik thuis meer gaan hardlopen. Ik startte met een gewicht van 73 kilo. In totaal ben ik 3 maanden bezig geweest. Ik weeg nu 58 kilo; voel me energiek; lekker in mijn vel en weet nu heel goed hoe ik dit gewicht moet vasthouden. Ik ben me nu heel bewust van welk voedsel goed voor mij is en in welk voedsel bijvoorbeeld veel suikers zitten. Ook weet ik beter wat voor porties ik moet aanhouden en dat ik vijf maaltijden per dag moet eten om mijn verbranding op pijl te houden. Ik vond het erg prettig om af te vallen bij Trix. Het is fijn om meteen resultaat te zien zodat het geen lang en slepend proces wordt. Trix was duidelijk en kon ook enthousiasmeren en ‘zorgen’ rondom aankomen wegnemen. Ik heb het tevens aan mensen uit mijn omgeving aanbevolen dus dat zegt mijns inziens ook een hoop… Ik hoop niet dat ik nog terug hoef naar Trix, maar als het nodig is weet ik dat ik goed zit bij haar!
Elena

21-06-2016
Slender You Fit
Mijn doel was afvallen. Ik ben gestart met Proti Shape en de bewegingsbanken. Ik ben in oktober 2012 gestart en sport wekelijks 1 x. In totaal ben ik 23 kg afgevallen! Mijn persoonlijke ervaring is prima. Compliment aan Marjo Kunne. De begeleiding is erg goed!
Irma van Dooren
30-03-2016
Slender You Fit
Ik ben gestart met het doel een paar kilo's te verliezen en weer 'strakker' in mijn vel komen te zitten. Ik ben gestart met het Fitplan: 10 weken, 3 x Better Belly en 3 x bewegingsbanken. Het is een prettige en goed vol te houden manier om kilo's kwijt te raken. Ik heb geen honger gehad en mijn conditie is stukken beter. De grootste verrassing kwam toch wel bij het meten na 10 weken. Dat scheelde echt veel cm's!
Jeanette Lemmen
05-01-2016
Slender You Fit
Ik ging naar Trix om wat kilo's kwijt te raken m.n. de buik. Het SLiMM programma is gevarieerd en je wordt weer bewust van wat je eet. Ik kreeg het advies om te trainen met de Better Belly. Na 2 weken kon ik mijn riem al strakker maken. In 6 weken was ik 4.5 kg afgevallen en mijn buik een heel stuk platter. Het resultaat is beter dan ik gehoopt had. Trix geeft een goede begeleiding met het juiste advies. Ik ben zeer tevreden. Ook het team Slender You Fit Bedankt!!
Anita Dinghs
24-08-2015
Slender You Fit
Als werkende moeder heb ik het druk met mijn kleuter, mijn 32-urige werkweek met bereikbare diensten en mijn 4 jarige Post-HBO. Het sporten schoot er al meer dan een jaar bij in. Ik merkte dit aan mijn conditie, mijn spieren en mijn gewicht. Ik ben geen fanatieke sporter maar houd wel van bewegen. Het liefst in de buitenlucht. Hoe zeer ik het me ook voornam, ik stelde telkens andere prioriteiten dan wandelen of fietsen. Thuis en op het werk ligt zoveel werk op me te wachten! Doordat ik 2 uur per week een afspraak heb staan bij Slender You Fit schiet het bewegen er niet meer bij in. Ik ervaar deze 2 uur als lekker actief bezig zijn in een zeer ontspannen sfeer. Het gaat er niet om wie de beste of de snelste is, iedereen volgt z'n eigen programma. Het lijkt wel sporten in een huiskamer in plaats van in een sportschool. Heel passend voor mij.
25-06-2015
Slender You Fit
Ik ben 8 kg afgevallen. Mijn doel was om onder de 60 kg te komen en dit heb ik bereikt. Ik weeg nu 58.6 kg. Ik kan alleen maar positief zijn en dit iedereen aanbevelen. Ik had al diverse pogingen gedaan om af te vallen maar niets lukte of ik hield het niet vol. Ik heb in die 10 weken geen honger gehad en het was dus heel goed vol te houden. De begeleiding was ook super! Het sporten erbij was ook heerlijk. Kortom: alle lof voor Slender You Fit!
Renate Boer
25-05-2015
Slender You Fit
Ik ben ongeveer 5 jaar geleden gestart bij Slender You Fit met de bewegingsbanken. Dit omdat ik toch wel wat lichamelijke klachten heb en de reguliere gym voor mij daardoor af is gevallen. Dit bevalt ontzettend goed en ik zal er dan ook nog lang mee doorgaan. In die tussen liggende jaren heb ik ook af en toe de loopband gedaan met de Simply Belt, wat ook goed beviel. Verder heb ik de circuittraining een tijdlang erbij gedaan.

Afgelopen winter was ik toch wel wat kilo's aangekomen. Ik ben een emotie eter en door diverse omstandigheden was ik daardoor zwaarder geworden. Dit zat me niet lekker en de knop moest om. Dit is me gelukt. Dankzij Gerty, die meteen actie ondernam toen ik vermeldde dat die knop nog niet om ging. Ze spoorde me aan om een afspraak met Trix te maken en 2 dagen erna kon ik al beginnen met het programma. Ik ben begin april gestart met het Proti Shape programma. Mijn doel was om 6-7 kilo in gewicht af te nemen. Door me goed aan het voorgeschreven 'dieet' te houden en intensief te training op de loopband met  de Better Belly, bin ik nu na 6 weken ruim 8 kilo afgevallen. En dit alles zonder honger te lijden. Ik kan dit dan ook geen dieet noemen. Heb vele nieuwe dingen ontdekt om het eten smakelijk te maken. En met mij de rest van het gezin ook. Door gewoon met mij mee te eten, verdwijnen ook hier wat extra kilo's. Ik heb mijn doel bereikt en hoop dat ik dit vast kan houden. Ik kan het dan ook iedereen, die wat kilo's kwijt wil, aanraden. In kleding met ik nu 2 maten terug gegaan. Heerlijk!!!
19-05-2015
Slender You Fit
Naam: Wilmie Beek
Doel: Omtrek van de buik te verminderen.
Gestart met: Better Belly kuur
Hoelang bezig: 12 lessen gevolgd. ( 4 weken )
Resultaat: Prima
Doel bereikt: Ja
Het heeft bijzonder goed gewerkt en mijn doel heb ik vrij gemakkelijk gehaald. Ben zeer enthousiast over de begeleiding. Echt een aanrader!
21-01-2015
Slender You Fit
Mijn naam is Petra Korstjaans. Mijn doelstelling was afvallen dmv het Fitplan. Het resultaat is naar wens in 14 weken. Het Fitplan is een prima initiatief om doelgericht in 10 weken tijd, 10 kilo af te vallen. Met behulp van Trix en de dames in de salon is dat zeker geen straf! Zeker niet met het behaalde resultaat.
12-01-2015
Slender You Fit
Mijn naam is Marie Louise te Baerts.  Mijn doelstelling was 10 kg minder en een minder vetpercentage. In totaal ben ik 12 kg afgevallen in 14 weken. Het resultaat is boven verwachting. Ik had geen hongergevoel tijdens het programma volgens de Proti Shape producten. Met de producten kun je zelf goed variëren met groenten, waardoor het ook weer lekker wordt. Ik heb een goede begeleiding gehad en veel tips gekregen.
12-08-2014
Slender You Fit
Petra

Mijn doelstelling was het verminderen van pijnklachten door artrose en het behalen van mijn streefgewicht waardoor ik 15.5 kg af moest vallen. Dit is mij gelukt in 3 maanden!
Ik ben begonnen met het programma van de slender banken daar ik hoorde van iemand bij het slenderen dat zij veel minder pijnklachten had in de gewrichten. De eerste doelstelling was dan ook kijken of de pijnklachten daadwerkelijk verminderde. Na 4 weken bleek dit het geval te zijn. Ben toen met Trix gaan kijken wat het ideale gewicht voor mij zou zijn. Ik vond het 4 fasen programma van Proti Shape goed vol te houden en wilde toch het ideale gewicht halen. Iedere week ging ik op controle wat ook een stok achter de deur was, maar ook om te bespreken wat moeilijk ging. Ik had heel weinig problemen en denk wel als je het wil, het ook gaat lukken!! Nu ben ik 15.5 kg afgevallen en heb mede daardoor en de slender banken geen pijnklachten meer!!
06-01-2014
Slender You Fit
Mijn doelstelling was om 10 kilo op een gezonde manier afvallen, zonder verlies van spiermassa. Dit is perfect gelukt in 4 maanden inclusief stabiliseren!!!
Ik heb het Proti Shape 4 fasen programma gevolgd. Het is mij heel goed bevallen. In het begin was het 'vaak' eten wennen. Normaal met pogingen af te vallen at ik veel minder. Na een paar weken zat ik helemaal in het ritme en wist ik al vanzelf wat kon en niet kon. Ook het koken ging me beter af met als resultaat dat ik in een gestaag tempo afviel. Bovendien werd ik steeds fitter zonder slap 'vel' te krijgen, wat ik ook niet zou willen. Als je ouder bent gebeurt dat al heel snel. Nu ben ik na 4 maanden helemaal tevreden en heb ik mijn eetpatroon goed in balans, met daarbij het gewenste gewicht.
Annie Cootjans
20-12-2013
Slender You Fit
Ik ben Margriet, 49 jaar. Ik ben vanaf mijn 20ste regelmatig met lijnen bezig geweest. Ik heb allerlei diëten geprobeerd. Sommige hielpen een beetje, maar een spetterend succes was het nooit. Afgelopen januari begon een collega van mij met een proteïnerijk en koolhydraatarm dieet, vergelijkbaar met Proti Shape. Zij boekte al meteen resultaat. Ik stond al een tijdje op het punt om weer wat aan mijn gewicht te gaan doen, omdat ik mezelf nu toch wel echt te dik vond. Er moest iets gebeuren! Ik ben me toen meteen gaan oriënteren op een soortgelijk dieet, maar dan bij mij in de buurt. Net op dat moment stond er ook een advertentie in de Hallo. Allemaal puzzelstukjes vielen in elkaar, en ik ben overgegaan tot actie. Eind februari had ik mijn intake met Trix gehad en ben ik gestart met het 4-fasen dieet. Mijn streven was om 17 kg af te vallen. De eerste fase was moeilijk, maar omdat je alleen maar vervangende producten mag eten, is het ook wel duidelijk. Het succes was verbluffend. Na 4 maanden was ik 20 kg (!)kwijt. Ongelooflijk. Nooit heb ik een dieet gehad wat zo goed werkt als dit. Ik krijg veel complimenten en opmerking dat ik nou toch wel genoeg ben afgevallen. Een van mijn sportbegeleiders kon niet begrijpen dat ik zoveel was afgevallen en toch geen vel over had. Ik heb niet veel extra gesport in de periode dat ik met dit dieet bezig ben, maar mijn huid is strak. Vanaf de zomervakantie werd het even wat moeilijker en schommelt mijn gewicht wat op en neer. Af en toe een dipje, omdat je toch snakt naar bv. een lekker stuk chocolade. Dat kan nu ook, maar als ik zondig, weet ik dat ik ervoor of erna moet bijstellen. Anders gaat het weer mis. Sinds november ben ik aan het stabiliseren. Het is te doen, rond de feestdagen is het moeilijk, maar met de begeleiding van Trix, als stok achter de deur, ben ik vastbesloten om het niet weer uit de hand te laten lopen.
Margriet
20-10-2013
Slender You Fit
Slender You Fit betekent voor mij... Slender Me Fit

Het ondersteunt mij in het kiezen voor wie ik wil zijn, nl gezond en fit voelen. Voordat ik twee jaar geleden kennis maakte met het trainingsprogramma van Slender You Fit was ik op zoek naar een mogelijkheid om actief te bewegen wat paste bij mijn lichamelijke conditie en dicht bij huis. Dit laatste geeft een extra stimulans om door te gaan.
Het programma slender you op de bewegingsbanken blijkt een positieve uitwerking te hebben op mijn klachten van artrose. De steeds wisselende aangeboden oefeningen door de begeleiders, rekening houdend met de actuele situatie houdt het oefenen stimulerend en resulteert in minder klachten en toename van spierkracht.
Afgelopen jaar heb ik mijn programma uitgebreid met conditietraining op de loopband, in combinatie met een dieetprogramma. Ik ben verrast over het snelle resultaat, maar nog meer over de manier van bewustwording over mijn eigen eetgedrag. De persoonlijke support heeft mij bewust gemaakt dat afvallen niet vervelend hoeft te zijn, maar een uitdaging wordt om de regie over mijn eigen eetgedrag te blijven houden. Bewust kiezen voor iets lekkers, en vervolgens vasthouden aan gezond eetpatroon met bewuste keuze van voedingsmiddelen.

Van harte gefeliciteerd met jullie 10 jarig jubileum en ga zo door in Horst!
Riky Wilbers
09-09-2013
Slender You Fit

Ik slender sinds januari 2007. Slender You zijn bewegingsbanken waar je oefeningen krijgt om spieren op te bouwen.
Ik ben niet in januari begonnen in verband met de goede voornemens, maar door een advertentie in de krant met de uitnodiging eens te komen kijken op de open dag.
Mijn wens was om meer conditie te krijgen en hierdoor meer spieren op te bouwen. Ik was nl een fanatiek zwemster en ben in een keer gestopt door tijdgebrek.
Eigenlijk heb ik voor de gein een BMI test laten doen. Het bleek dat ik in de risicogroep zat. Hier schrok ik enorm van, want zo dik ben ik eigenlijk helemaal niet.

Deze zomer ga ik trouwen. En uiteraard wil ik er dan om m'n mooist uitzien. Daarom ben ik begonnen met de vacumove. Een half uutje flink sporten alsof je aan het langlaufen bent en daarna een uurtje op de bewegingsbanken.

Dit heeft er in anderhalve maand voor gezorgd dat ik 24 cm over mijn hele lichaam kwijt ben geraakt, door op een goede manier te sporten.

Groetjes Esther Lemmen
10-04-2013
Slender You Fit
Ik was op zoek naar een sport waarmee ik mijn voeten kon sparen. Ik heb artrose, vooral in mijn enkels. Begin oktober viel er een folder van Slender You in de bus.
Zij hadden een open dag. Hier was het dus mogelijk om te sporten op banken zonder belasting van de enkels. Ik kon me hier eerst geen voorstelling van maken, dus zijn we maar eens een kijkje gaan nemen. Op een zaterdag was er een open dag en we besloten te gaan kijken en informatie in te winnen. Daar kwam ik in contact met het dieet Proti Shape. Toch maar een afspraak hiervoor gemaakt, want ik wilde wel wat kilootjes kwijt. Tijdens het intake gesprek met Petra bleef ik nog twijfelen of ik het wel zou doen. Toch heb ik de knoop doorgehakt en ben er aan begonnen.
Fase 1: Hier zag ik nog het meeste tegen op. Ben eigenlijk niet het type dat allerlei speciale producten wil eten, maar heb het toch gedaan. Achteraf viel het reuze mee. De producten waren goed te eten. Voor het thuisfront was het wat minder. We zijn maar met z’n tweeën dus voor ieder moest apart eten klaargemaakt worden. Maar voor een week was dit wel te doen.
Fase 2: Dit ging mij makkelijker af. De overgebleven producten van Proti Shape waren makkelijker te volgen. We konden ’s avonds weer gezellig samen eten. Heb deze fase dan ook 2 weken goed kunnen volhouden.
Fase 3+4: Dit ging nog makkelijker. Is dus ook goed een paar weken vol te houden.

Al met al valt dit dieet reuze mee. Het is goed te combineren met werk en weken vol te
houden. Ik ben nu 18 kg afgevallen in 12 weken.
Irma van Dooren
01-01-2013
Slender You Fit
Mijn doelstelling was een gewicht van +/- 78-80 kg. Dat was minus 15 kg. Ik heb hiervoor het 4 fasen programma van Proti Shape gevolgd. 3 juni ben ik gestart en tot op heden behoud ik mijn gewicht tussen de 78-80 kg. Mijn persoonlijke ervaring is zeer goed. In het begin ging 't gemakkelijk af. In het weekend was het wat moeilijker ivm feestjes etc. Door de goede begeleiding weet ik hoe ik mijn gewicht in balans kan houden. De bloedwaarders voor de ziekte van Crohn zijn sinds lange tijd nog niet zo goed geweest. Ik ben zeer tevreden!!
Eric Ambrosius
15-12-2012
Slender You Fit
In ben een Bourgondische mannelijke limburger en ben begin 2011 voor het eerst gestart met een proteinedieet bij Slender You Fit. Na een succesvolle afslankperiode van 8 weken in totaal +/- 12 kilo afgevallen. Alleen ik kampte met het welbekende fenomeen dat na het dieet bepaalde verleidingen ik niet kon weerstaan. Ik hou immers van lekker eten.

Helaas was het daarom zo dat medio oktober ik tot de conclusie kwam dat ik weer 95 kilo woog. Al het harde werk voor niets geweest. Dit keer ga ik het anders doen! Ik ben wederom bij Trix begonnen aan een nieuw afslanktraject. Nu wederom 8 weken later was er 15 kilo verdwenen. Goed nieuws dus! Ik zat weer prima met mijn BMI. Weer een goed gevoel over mijn lichaam.

Dankzij de goede hulp en begeleiding van Slender You Fit heb ik me nu beter voorgenomen hoe ik er voor kan zorgen dat ik niet meer ga aankomen. Inmiddels 5 weken na het stoppen met het proteinedieet is het ontbijt, de lunch en het avondeten nog steeds toegespitst op niveau 4 van het programma. Wij eten cornflakes in de ochtend. 's Middags eet ik 4 sneden koolhydraatarmbrood met mosterd, suikervrije jam, filet american en Philadelphia. En natuurlijk een lekker salade. Ook 's avonds elke dag veel salade in combinatie met mager gehakt, kip, garnalen, mosselen of andere magere vleessoorten. Dit systeem werkt voor ons erg goed.

Ik kan iedereen die van eten houdt dit dieet aanraden. Ik heb bij allebei de afslankperiodes geen hongergevoel gehad en desalniettemin. De producten zijn ook erg lekker allemaal.
17-02-2012
Slender You Fit
Tja, hoe begon het allemaal ? Na mijn 2e zwangerschap was ik toch wel veel kilo’s aangekomen en ondanks mijn vele sporten (volleybal en hardlopen) raakte ik die kilo’s maar niet kwijt. Op een gegeven moment las ik de advertentie van Slender You Fit waarin je 6 tot 10 kilo per maand af kon vallen. Ik dacht nog dat kan toch niet waar zijn maar ja wat zou het fijn zijn als het wel kon. Ik heb de telefoon gepakt om een afspraak te maken. Na het gesprek ( 19 augustus 2011 1e schooldag na de zomervakantie ) vroeg Trix wanneer wil je er mee beginnen, ik ben meteen begonnen die dag. Het is me heel erg meegevallen en ik kon het goed volhouden zonder hongergevoel. De kilo’s vlogen eraf en dan ben je super gemotiveerd om door te zetten. Ik ben ook gaan slenderen. Oefeningen op bewegende banken waarbij je bepaalde spiergroepen moet aanspannen en ontspannen. In het begin 2 keer in de week en na 2 maanden 1 keer per week. Ik had nooit gedacht dat die combinatie ervoor zorgt dat je veel strakker in je vel komt te zitten helemaal geweldig. Ik ging voor minimaal 10 kilo eraf maar ik heb mijn doel vaker bijgesteld. En nu is het Februari 2012 en ben ik in totaal 21 kilo afgevallen en ik voel me geweldig. Ik zit nu weer op mijn oude gewicht voor de zwangerschappen. Ik heb veel meer energie en krijg veel positieve reacties van anderen. De begeleiding van Trix en de rest van de medewerkers is warm en hartelijk echt een super team en ik raad iedereen aan om het gewoon eens uit te proberen. Je hebt niets te verliezen, alleen maar te winnen. Ik hoop dat mijn verhaal ervoor zorgt dat anderen ook de moed hebben om een afspraak te maken en de eerste stap in de goede richting te zetten.
Marly van Kempen-Kleuskens
08-02-2012
Slender You Fit
“25 kilo daar gaan we voor” hoorde ik haar zeggen…Nooit durven dromen dat ik ook maar enigszins in de buurt zou komen.
Hijgend was ik achter Trix aan op haar spreekkamer belandt, 100 kilo op een enkel onsje na en stevig rokend…Ik was zo bang om nog dikker te worden als ik zou stoppen met roken maar ik wilde ook niet ziek worden van de sigaretten…oud worden met mijn kinderen dat wilde ik. Maar wat was afvallen lang geleden, ik kende alleen nog maar het woord aankomen.
Ik ging naar huis met volle tassen, mijn eten voor de komende tijd, een hele tijd werd dat, want ik wilde er echt wat aan gaan doen. Al heel snel was ik zo’n 16 kilo kwijt…daarna ging het allemaal wat minder snel, maar ik bleef nog steeds gewicht verliezen. Uiteraard met hier en daar een dipje. Toen ik bijna mijn 25 kilo bereikt had ben ik gestopt met roken. Heel moeilijk maar ‘alleen opgeven is makkelijk en dat kan altijd nog’…Lang bleef ik ontevreden omdat ik niet die laatste 2 ongewilde kilo’s kwijtraakte maar inmiddels kan ik zeer tevreden terug kijken. Bijna 25 kilo lichter en gestopt met roken…samen gestopt met een vriendin die inmiddels 12 kilo aankwam daardoor…
Gelukkig ben ik nu tevreden, want ik heb iets gepresteerd wat ik echt niet verwacht had…kilo’s verliezen, stoppen met roken zonder aan te komen…
Ik ben zo blij, zonder al te veel moeite is het dieet goed vol te houden, natuurlijk moet je wilskracht hebben maar als je het even niet ziet is er de steun van Trix…
Ik verwacht wel dat ik voor de zomer nog een keer terug kom bij Trix dan ben ik zo lang rookvrij dan ga ik ook nog even voor die laatste twee kilo’s…
06-02-2012
Slender You Fit
Oktober 2010 ging ik naar Slender You Fit met een gewicht van 88 kilo, met de doelstelling:
• Een beter figuur
• Hulp door deskundige begeleiding
• Voedingsadvies
Voor ik naar Slender You Fit ging hielp niets. Na een gratis proefles gevolgd te hebben, merkte ik dat deze vorm van sport mij goed deed. Verder startte ik met het voedingsprogramma van Slinc en na een paar weken was ik al 8 kilo kwijt. Slender You Fit staat garant voor succesvol en serieus werken aan een slanker figuur. In de periode van oktober t/m januari ben ik van 88 naar 70 kilo gegaan, van kledingmaat 48 naar 38. Ik ben 54 jaar oud en voel mij veel beter. Medewerkers van Slender You Fit…..bedankt voor de goede persoonlijke begeleiding. Mijn persoonlijke doelstelling is al bereikt.
Petra Hesse-Engler
24-02-2011
Slender You Fit
Begin april zag ik een advertentie in de krant over het Proti Shape dieet. Er stond iets als 'Gegarandeerd tussen de 6 en 10 kilo kwijt in 4 weken'.
Mijn eerste reactie was 'Dat kan nooit'. Toch bedacht ik me stiekem hoe het zou zijn als er daadwerkelijk 6 kilo af zou zijn. Ik woog op dat moment bijna 90 kilo en wist dat dit aan de hoge kant was. Ik geloofde niet in diëten en dacht altijd dat ik zelf wel een keer op het punt zou komen dat ik zou afvallen. Ik had het al een paar keer zelf geprobeerd maar dit loonde niet dus stopte ik na een paar weken vaak weer. Ik bedacht me dat ik wel eens zou kunnen bellen naar Trix. Het telefoonnummer stond in de advertentie vermeld. Ik kreeg Trix er meteen aan en de dag erna zat ik bij haar op kantoor. Ik ben gestart met de gedachte 'elke kilo is meegenomen' en achteraf gezien ben ik super tevreden. Ik zit nu op -17,5 kilo en ben hier super blij mee. Ik had dit ook zelf nooit gedacht. Het is nu eind juli en als ik begin april met nu vergelijk is er veel veranderd. Ik ben van maat XL naar maat M gegaan en ook mijn broeken zijn een paar maten kleiner. Mensen zien het aan me en vinden het vaak erg knap. Ze zeggen ook vaak van 'oh, dat zou ik nooit kunnen' als ik vertel over het dieet. Toch zou ik het zo nog eens doen. Het is makkelijk vol te houden en je krijgt de juiste begeleiding. Ik heb het dieet makkelijk kunnen volgen en het wordt ook aangepast naar je eigen behoeften. Het was voor mij het juiste dieet op het juiste moment. Echt een aanrader! Slender you fit, Bedankt!
Groetjes M.
08-07-2010
Slender You Fit
In november 2003 ben ik begonnen met slenderen, alweer bijna 5 jaar geleden!
Toen was ik na de bevalling van mijn 2e kindje en de eerste hectische periode daarna, toe aan wat werken aan mijn figuur. Ik was na mijn zwangerschappen toch steeds wat aangekomen, waar ik niet zo blij mee was. Vol goede moed begon ik met lijnen, maar ik was ook op zoek naar een manier van lichaamsbeweging …..dat hoort er ook bij.
Een vriendin van me vertelde over Slender You  Fit en na een proefles was ik meteen verkocht. Het voelde heel ontspannen en het was toch een gezonde en goede manier van bewegen. Vooral voor de spieren in de probleemzones.
De dag erna voelde ik dat ik toch echt wat had gedaan: spierpijn! Ik werd nog enthousiaster….heerlijk een uurtje relaxen en toch het gewenste resultaat.
In de loop van de trainingen werd het niveau opgeschroefd. Omdat ik geen medische beperkingen heb, kan ik meedraaien met het weekprogramma. Maar dit kan ten alle tijden worden aangepast aan eigen wensen of belastbaarheid.
Na een aantal maanden was ik 12 kilo afgevallen!!!! Ik voelde me er heel goed bij en ter ondersteuning ben ik 1x per week blijven slenderen. In het begin een hele tour met het regelen van de oppas, maar nu de jongste alweer 4 is en naar school gaat, is dat uurtje slenderen op de vrijdagochtend echt “kwaliteit-tijd” voor mezelf.
Er wordt voor de grap gezegd dat slenderen een luie vrouwensport is. Ik heb dan altijd mijn antwoord klaar: Als je bij sporten pas een voldaan gevoel hebt, als je badend van het zweet de douche in moet springen…..dan is slenderen inderdaad niks voor jou. Maar als je in je eigen drukke leventje een uurtje relaxed, maar zeer gezond voor jezelf bezig wilt zijn, dan is slenderen zeker ook iets voor jou!
Wendy Boumans
03-09-2008
Slender You Fit
Ik slender sinds januari 2007. Slender You zijn bewegingsbanken waar je oefeningen bij krijgt om spieren op te bouwen.
Ik ben niet in januari begonnen in verband met de goede voornemens, maar door een advertentie in de krant met de uitnodiging eens te komen kijken op de open dag.
Mijn wens was om meer conditie te krijgen en hierdoor meer spieren op te bouwen. Ik was nl een fanatieke zwemster en ben in een keer gestopt door tijdgebrek.
Eigenlijk heb ik voor de gein een BMI test laten doen. Het bleek dat ik in de risicogroep zat. Hier schrok ik enorm van, want zo dik ben ik eigenlijk helemaal niet.
Deze zomer ga ik trouwen. En uiteraard wil ik er dan op m’n mooist uitzien. Daarom ben ik begonnen met de vacumove. Een half uurtje flink sporten alsof je aan het langlaufen bent en daarna een uurtje op de bewegingsbanken.
Dit heeft er in anderhalve maand voor gezorgd dat ik 24 cm over mijn hele lichaam kwijt ben geraakt, door op een goede manier te sporten.
Groetjes Esther Lemmen.
05-04-2007