Pulzzz


Met Pulzzz is definitief ontharen bereikbaar geworden voor iedereen!

  • Onthaart professioneel: veilig en definitief
  • Hanteert de goedkoopste prijsmethode van Nederland
  • Behandelt ook mensen die elders niet verder kwamen
Wij hebben onderzocht op welke manier ontharen het veiligst kan. Ons IPL-apparaat is helemaal opnieuw ontwikkeld om op de meest comfortabele en effectieve manier definitief te kunnen ontharen zonder allerlei vervelende bijwerkingen.

Bij Pulzzz weet je zeker dat je op een veilige manier definitief van je dagelijkse scheerbeurten afkomt. Uiteindelijk gebeurt het echt: geen rode pukkeltjes meer, geen ingegroeide haren, stoppeltjes en irritaties. Wel zorgeloos iemand knuffelen, zorgeloos op het strand, in de sportschool of het zwembad. Je weet dat je zacht aanvoelt en geen ontsierende haargroei meer hebt. Een bijkomend voordeel van IPL-ontharen ten opzichte van bijvoorbeeld harsen: je mag je tijdens de behandeling gewoon scheren: je ziet er dus altijd verzorgd uit!

“Driemaal de letter ‘z’ op het eind verwijst naar ‘zeker, zichtbaar en zacht’.
Het IPL-apparaat is helemaal opnieuw ontwikkeld om op de meest comfortabele en effectieve manier definitief te kunnen ontharen zonder allerlei vervelende bijwerkingen.”
In gemiddeld acht tot tien behandelingen worden naar keuze de bovenlip, wangen, oksels, bikinilijn, benen, rug etc. behandeld. Ook mannen zijn welkom.
En, heel belangrijk, ook veel mensen met blond of rood haar kunnen bij Pulzzz terecht.

Alleen in Horst en Weert.
Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een gratis TESTFLITS kunt u terecht bij een van onze medewerkers:

23655965-web-and-internet-contact-us-icons-set-and-design-symbols-on-red-stock-photo