Heb je ongewenste haargroei op je benen, arm, rug, bikinilijn of gezicht? Dan kan vervelend zijn. Het kan zelfs ten koste gaan van jouw zelfvertrouwen. Gelukkig is de oplossing dichterbij dan je misschien denkt. Slender You Fit is aangesloten bij Pulzzz, een landelijke organisatie die zich richt op IPL-ontharen. Met deze bewezen methode helpen we je voorgoed af van ongewenste haargroei. Weg ermee!

De voordelen van IPL-ontharen

IPL is een doeltreffende methode voor permanente ontharing. De voordelen:

  • Geen nare stoppeltjes en rode bultjes meer
  • Goedkoper dan een laserbehandeling
  • Relatief korte behandeling
  • Wordt als pijnloos ervaren
  • Voor zowel grote als kleine oppervlakten

Wat is IPL-ontharen?

IPL staat voor Intense Pulsed Light. Het flitslicht dat uit het IPL-apparaat komt, is opgebouwd uit verschillende golflengtes. De warmte van dit licht komt via het pigment van het haar terecht in het haarzakje. Het resultaat van de behandeling is, dat er uit het haarzakje geen nieuw haar meer kan groeien. Bij een IPL-behandeling worden meerdere haren tegelijkertijd behandeld. Alleen haren die in een groeifase zitten, kunnen worden behandeld. Sommige haren groeien alleen bij hormonale veranderingen (pilgebruik, medicatie, overgang). Er zijn meerdere behandelingen nodig.

Kies voor een Pulzzz-ontharingssalon

Slender You Fit is aangesloten bij Pulzzz, dé IPL-ontharingskliniek van Nederland met dertig vestigingen door heel Nederland. Samen richten we ons volledig op IPL-ontharen. We houden de laatste ontwikkelingen bij en delen kennis en ervaring. We volgden een gedegen opleiding en werken met de nieuwste apparatuur: VPL-technologie. Dit is de verbeterde en meest moderne versie van IPL. Hiermee behandelen wij heel secuur, doeltreffend en 100% veilig het lichaamsdeel dat je graag wilt laten ontharen.

Ben je definitief klaar met die overtollige haartjes?
Neem contact op met Slender You Fit

Van intake tot behandeling en nazorg

Kies je voor een IPL-behandeling bij Slender You Fit? Dit kun je verwachten:

Vrijblijvend intakegesprek

Tijdens het intakegesprek bespreek je jouw wensen met onze ontharingsspecialist. De specialist bekijkt het gebied dat je graag laat ontharen en geeft een inschatting van het aantal behandelingen dat jij nodig hebt. Zo’n gesprek is vrijblijvend en verplicht je tot niets. Op basis van dit gesprek maak je de juiste keuze.

Het behandelprogramma

Kies je voor IPL-ontharing? Houd rekening met meerdere behandelingen. Behandel je zones in het gezicht? Om deze zone permanent haarvrij te krijgen moet je rekenen met een periode tussen de behandelingen van zo’n 2 tot 3 weken. De bikinilijn, oksels rug en benen hebben daarentegen een langere tussenperiode nodig: ongeveer 6 tot 8 weken tussen de behandelingen. Naarmate de behandeling vordert zul je steeds minder gaan betalen, want waar geen haar zit gaan we ook niet flitsen!

Onze tarieven

Elk huidoppervlak en huidtype is anders. Samen met de grootte van het lichaamsoppervlak bepaalt dit het aantal behandelingen dat jij nodig hebt. Om de kosten laag te houden, werken we met een vaste prijs (€1,20) per flits. Ons IPL-apparaat behandelt per flits circa 10 cm² huidoppervlak. Dit gebeurt heel secuur. Je betaalt daardoor alleen voor het lichaamsoppervlak dat we behandelen. Hierdoor is de prijs duidelijk lager dan bij de concurrent.

Bekijk de tarieven met richtprijzen


Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een gratis TESTFLITS kunt u terecht bij een van onze medewerkers:

23655965-web-and-internet-contact-us-icons-set-and-design-symbols-on-red-stock-photo

Ja, graag een vrijblijvend intakegesprek

Wees gerust, geen verplichtingen

  • De beste behandeling tegen overbeharing
  • Geen stoppeltjes en rode bultjes meer
  • Pijnloos, snel en voordelig