Slender You is geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar, zowel voor mannen als voor vrouwen. Slender You Fit staat bekend om zijn kleinschalige opzet, professionele begeleiding, persoonlijke benadering en gemoedelijke sfeer. Iedereen voelt zich thuis bij ons en voelt zich al snel fitter en vitaler.

Onze medewerkers staan voor u klaar om u een individueel, gevarieerd en geschikt programma aan te bieden.

Slender You is vooral geschikt voor diegenen die:

 • Actief willen werken aan hun spieren en conditie
 • Zich soepeler en vitaler willen voelen
 • Door lichamelijke klachten niet kunnen of mogen sporten
 • Na een bevalling/zwangerschap weer snel in shape willen komen
 • Sneller willen herstellen na een operatie
 • Hun figuur (plaatselijk) willen corrigeren en verstevigen
 • Willen afvallen
 • Een dieet volgen en hun huid en spieren niet willen laten verslappen
 • Last heeft van cellulitis (sinaasappelhuid)
 • Geen tijd of zin hebben om in clubverband of bij een fitnessclub te sporten
 • Een zittend of juist een staand beroep hebben
 • Gewoon een uurtje willen ontspannen in een rustige sfeer

Bij elke bank zijn vele gevarieerde oefeningen mogelijk.

Slender You is een bijzonder trainingsprogramma dat wordt uitgeoefend op 6 met elektromotoren aangedreven banken. Zij activeren elk een apart gedeelte van uw lichaam nl. benen, dijen, heupen, buik, taille, borst, schouders en bovenarmen.
De beweging van de banken verstevigt uw spieren, verwijdert vetafzettend afvalzuur, stimuleert de bloedsomloop, werkt vochtafdrijvend en vergroot de zuurstoftoevoer. Er worden geen overdadige spierbundels gekweekt en de kans op blessures is nihil.

De oefeningen gebeuren liggend, zodat rug en gewrichten niet worden belast. Dit maakt Slender You geschikt voor iedereen, jong en oud, met of zonder medische klachten. Uit ervaring blijkt dat men zich beter kan ontspannen en zich fitter voelt. De totale behandeling duurt één uur, 10 minuten per bank.

Slender You maakt u slanker. Op de banken worden spierbewegingen uitgeoefend waarmee je centimeters kunt afnemen. De zuurstofwisseling van de huid wordt gestimuleerd waardoor de huid glad wordt en cellulitis vermindert. Een goede doorbloeding voorkomt spierpijn en activeert de afbraak van vetreserves.
Na een aantal behandelingen ziet u al dat overtollige centimeters verdwenen zijn.Ook op die plaatsen waar diëten en trainingen niet altijd helpen.

Wat doet Slender You op medisch gebied?

Slender You is een bewegingstherapie die u kunt toepassen bij verschillende klachten van medische aard. Een Slender You behandeling kan aandoeningen zoals reuma, artritis, artrose, spieraandoeningen, stijve nek en schouders, koude handen en voeten, vochtophopingen, rugklachten en fibromyalgie verlichten en soms zelfs wegnemen. Ook met cara, m.e, m.s en hartklachten kunt u slenderen. Bij al uw klachten waar gewone sportbeoefening niet bedreven kan of mag worden kan Slender You uitkomst bieden. De oefeningen gebeuren liggend zodat uw rug en gewrichten niet worden belast, terwijl uw spieren steviger en soepeler worden. Eén uur op onze banken staat namelijk gelijk aan 7 uren grondgymnastiek. Onze opgeleide medewerkers staan met een goede begeleiding voor u klaar, met aangepaste oefeningen voor uw medische problemen.

70% van alle klachten zijn voedingsgerelateerd. Tijdens een intakegesprek kunnen we, indien gewenst, uw klachten en voedingspatroon bespreken. Wij adviseren en begeleiden mensen gratis bij het verbeteren van hun levenskwaliteit dmv gezonde voeding en een gezonde levensstijl.

Door nu te investeren in uw lichaam en gezondheid kunt u in de toekomst langer, gezonder en wellicht met minder last van uw klachten genieten van uw leven.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een gratis proefles kunt u terecht bij een van onze medewerkers:

23655965-web-and-internet-contact-us-icons-set-and-design-symbols-on-red-stock-photo