Een vooruitstrevende techniek op het gebied van vetverbranding dmv infrarood dieptewarmte.

Verlies van gemiddeld 8 cm in slechts 4 weken.

Probleem:
Wanneer je gaat bewegen zoals je gewend bent zul je merken dat de buik koud blijft. Goede doorbloeding in de buikzone ontbreekt, dus daar wordt amper vet verbrand en is het zo moeilijk om juist daar cm's te verliezen.

Door met de Better Belly te gaan sporten merk je dat de buik wel warm wordt en omdat er bij bewogen wordt wordt de vetverbranding in deze zone met 100% verhoogd!!!

Better Belly biedt de oplossing!
Uit onderzoek is gebleken dat infrarood dieptewarmte meerdere positieve effecten heeft op het menselijk lichaam.
Zoals:

  • Verbetering van de doorbloeding (in de buikzone). Hierdoor wordt de verbranding optimaal en van de afvoer van de afvalstoffen bevordert
  • Vermindering buikomvang, mits er ook een gezond voedingspatroon op nagehouden wordt
  • Huid wint aan veerkracht en elasticiteit
  • Zwangerschapsstrepen verminderen zichtbaar
  • Vermindering van stijfheid en rugklachten
Better Belly Kuur:

Voor aanvang van de eerste training wordt je gewogen en gemeten, daarna ga je 4 weken trainen en daarna wordt je nogmaals gemeten om het resultaat goed te kunnen vergelijken. Omdat een gezonde levensstijl het resultaat bevordert adviseren wij een intakegesprek.

Het intakegesprek: Tijdens dit gesprek bepalen we samen het doel, meten we de buikomvang, gaan we wegen en geven we een voedingsadvies op maat. Tijdens de kuur is er regelmatig een individueel begeleidingsmoment. Hierin worden vragen of onduidelijkheden besproken. Ook het afbouwprogramma komt aan bod en na de kuur mag iedereen zo vaak terugkomen om te wegen of voor advies als nodig is. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

4 weken: 3x per week 40 minuten trainen op een cardio-apparaat
Registratie: 1x per week gewicht en na 4 weken ook de buikomvang

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een gratis proefles kunt u terecht bij een van onze medewerkers:

23655965-web-and-internet-contact-us-icons-set-and-design-symbols-on-red-stock-photo

bebe