Slender You Fit


Fitness in een reguliere sportschool is niets voor mij. Wel is het erg belangrijk om in beweging te zijn. Dus ben ik op zoek gegaan naar een vorm van sport die helemaal bij mij past. 5 Jaar geleden maakte ik kennis met Slender You Fit. "Slenderen" ( bewegen op de bewegingsbanken) doe ik nu nog steeds 2 keer in de week. Dit is voor mij zowel inspanning als ontspanning door de oefeningen die ik krijg aangeboden. Het is goed voor al mijn spieren en mijn hele lijf. Ik voel me helemaal thuis bij Slender You Fit. Het is kleinschalig, je krijgt goede begeleiding en persoonlijke aandacht.
Na het lezen van de folder over afvallen en figuurcorrectie door de EMS (electrische spierstimulering) besloot ik een afspraak te maken bij Trix en een kennismakingsbehandeling te ondergaan. Je ligt tijdens de behandeling in de infrarood cabine. Deze verwarmt het hele lichaam. Vervolgens worden er 20 pads op het lichaam aangebracht en wordt het programma en het level bepaald. Door middel van electrische impulsen worden de spieren vervolgens gestimuleerd om aan te spannen. Tijdens de behandeling worden alle spiergroepen tegelijk getraind. In het begin een vreemde gewaarwording.....maar het went snel. Je merkt echt dat er flink gewerkt wordt aan de spierkracht. De behandeling duurt slechts 20 minuten.
Op 27 februari 2018 ben ik gestart met de EMS behandelingen in combinatie met het voedingsprogramma SLiMM en VITAAL. Deze supplementen ondersteunen het afslankproces. Hier hoort een gezond voedingspatroon bij met producten die gewoon in de supermarkt te koop zijn. Mijn doel was 15 kg afvallen. Al na de eerste week was er resultaat. En al na 2 weken voelde ik me fitter en slanker. Dit motiveerde enorm en het stimuleerde me om vol te houden. In juli was mijn doel bereikt. Er waren 16 kg af. Om een nog strakker figuur te krijgen ben ik nog 11 weken (1x per week) doorgegaan met de EMS. Resultaat in totaal 111 cm eraf. Ik ben zeer tevreden.

Door de goede tips over gezonde voeding en het wekelijks wegen heb ik mijn doel bereikt. Ook heb ik geleerd van Trix hoe ik mijn resultaat kan behouden. Ik voel me fitter, heb meer energie en heb een gezonder eetpatroon. Nu is het december en ondanks de vakantie die ik heb gehad heb ik mijn behaalde gewicht behouden. Nog elke week ga ik met veel plezier mijn oefeningen doen op de Slender You bewegingsbanken.

Marion van de Vondervoort

NB De EMS is ook zeer geschikt voor mensen met lichamelijke klachten als reuma, artrose, MS, fibromyalgie etc. Deze klachten maken het immers vaak lastig om aan krachttraining te doen. De EMS doet dit voor u en beïnvloedt hierdoor direct positief de levenskwaliteit. Het lichaam wordt door de behandeling sterker en fitter. Dat er dan ook nog wat cm's afgaan is mooi meegenomen.

Wil jij ook graag cm's en / of kilo's kwijt.....of ben je niet soepel en vitaal.......of wil je een boost voor jouw spieren.......dan raad ik je aan eens te bellen voor een (gratis) adviesgesprek bij Slender You Fit (06 33178333). Mij heeft het ontzettend geholpen.
24-12-2018
Slender You Fit


Mijn naam is Haddasah du Croix en ik wil heel graag mijn ervaringen over Slender You Fit met jullie delen.

Ik ben altijd een actieve sporter geweest. Deed vanaf mijn jeugd aan judo en volleybal. Tot ik 10 jaar geleden klachten kreeg van hypermobiliteit en artrose. Zwemmen lukte wel en deed me goed. Door een operatie was dit op een gegeven moment ook niet meer mogelijk en werd ik door mijn zus in februari geattendeerd op Slender You Fit. Het bewegen op de Slenderbanken 1-2 keer per week deed me goed. Al snel werd ik weer stekker, soepeler, fitter en vitaler.

Jaren was ik ook veel te zwaar. Dit was natuurlijk helemaal niet goed voor mijn lichaam. Zeker niet met mijn klachten.

Ik was toen ik bij Slender You Fit kwam al ruim 30 kilo afgevallen. Had echter nog wel last van probleemzones, die bleven ondanks de vele kilo's gewichtsverlies. Vooral van de binnenkant van mijn bovenbenen. Een rokje of een jurkje dragen kon echt niet.. Dan schuurden de benen dusdanig over elkaar dat het gewoon pijn deed. Trix adviseerde mij 6 behandelingen met de Medicell. Dit is een apparaat voor definitieve vetverwijdering dmv geluidsgolven. De behandelingen zijn goed te doen. Ze worden uitgevoerd in een aparte kamer. Je ligt er ontspannen bij en ze zijn volkomen pijnloos. Om het proces te bevorderen heb ik er ook de SLiMM voedingssupplementen bij genomen en ben gaan trainen in de vacumove. En.......het heeft geholpen. 6 centimer kwijt per been!!!!. Mijn benen schuren niet meer over elkaar....Ik kan dus weer een rokje aan en kan broeken 2 maten kleiner kopen. Ik kan er nog niet aan wennen, herken mijn eigen broek in de was niet. Had mijn broek laatst in de kast van mijn zoon van 16 gelegd. Kon me gewoon niet voorstellen dat ik daarin zou passen.

Ik krijg ook zoveel complimentjes........oude bekenden lopen me voorbij, omdat ze me niet herkennen.

Nu probeer ik de balans te vinden en zo mijn figuur te behouden. Dit lukt me door te blijven slenderen, gematigd te zijn, gezond en gevarieerd te eten en veel water te drinken. De begeleiding tijdens het slenderen is super. Je krijgt de oefeningen die voor jou geschikt zijn, vele tips en je wordt positief gestimuleerd. Ook wordt ik regelmatig gewogen en wordt de omvang gemeten. Zo houden we samen in de gaten of het doel behouden blijft.

Heb jij ook last van een probleemzone.....of ben je niet soepel en vitaal.......dan raad ik je aan eens te bellen voor een (gratis) adviesgesprek bij Slender You Fit (06 33178333). Mij heeft het ontzettend geholpen.
20-12-2018
Slender You Fit
Ik wil graag mijn ervaring met Slender You Fit en de medicell met jullie delen.

Ik ben in februari begonnen met slenderen en ben het blijven doen. Door het slenderen voel ik me veel fitter en sterker en daardoor heb ik veel minder last van mijn artrose. Ook ben ik gaan afslanken. Het grootste resultaat was rond mijn buik en billen. Het was maar liefst 9 cm. In mei heb ik 6 medicell behandelingen (apparaat voor definitieve vetverwijdering) aan de binnenkant van mijn bovenbenen gehad en het SLiMM voedingsprogramma gevolgd voor een beter resultaat en resultaat was er. Aan beide kanten was er 5 cm afgenomen dus in totaal 10cm! En ik ben 7 kilo afgevallen.

Ik kan het iedereen aanraden! En het leuke is dat ik zoveel complimentjes krijg dat ik er zo goed uit zie. Een tevreden klant.
Hadassah du Croix
04-09-2018
Slender You Fit
Ik wou graag afvallen en een 'strak' figuur krijgen, zonder al te veel inspanning.
Ik heb 12 behandelingen inclusief de kennismakingsbehandeling gedaan.
Ik ben de kilo's afgevallen die ik ook graag wou afvallen maar wat veel belangrijker is, is dat ik veel cm's kwijt ben. En dit zonder veel inspanning. Het mooiste is, is dat ik een 'strak' figuur heb gekregen en dat (bijv. mijn billen) niet zijn gaan 'hangen'. We hadden dan ook de nadruk gelegd op mijn bovenbenen en billen en minder op mijn buik. Vandaar dat ik nog 12 behandelingen volg op de Better Belly zodat mijn buik ook nog 'platter' wordt. Ik ben zéér tevreden over het resultaat.

Ik heb dit hele proces als zeer prettig ervaren. Heb hele goede begeleiding gehad van Trix. In het begin vond ik de E.M.S. niet prettig aanvoelen maar we hebben verschillende programma's uitgeprobeerd totdat ik het wel prettig vond. Het is een echte aanrader!
14-07-2018
Slender You Fit
Mijn ervaring met EMS behandeling bij Slender You Fit in Horst.

Al jaren ben ik met mijn gewicht bezig. Ondanks het feit dat ik geen zittend beroep heb, maar een waarbij bijna ik de hele dag bezig ben. Mijn gewicht is al minder geworden door het volgen van het Proti Shape dieet . Maar mijn probleem met mijn buik en billen en benen bleven. Door de behandelingen met de EMS (Electrische spierstimulering) icm het SLiMM supplementen programma is het gelukt om 9 cm buik en zelfs 3 cm bovenbeen eraf te krijgen. Ook het vetgehalte is flink gedaald en mijn huid is zachter, gladder en strakker geworden.

De kuur bestaat uit 11 behandelingen gehad van 20 min. Hoe gaat dat in zijn werk: Er worden banden aangebracht met pads erin waardoor stroomstootjes je spieren stimuleren. De stroomstootjes worden samen met Trix Peeters afgestemd op wat jij kunt verdragen. Mijn benen konden niet zoveel verdragen . Mijn buik en billen konden steeds een tandje meer verdragen. Dat is natuurlijk ook de bedoeling om de spieren steeds uit te dagen en vet te verbranden .Ook heb ik ervoor gekozen om het icm de Infraslim(infraroodtunnel)te doen. Deze lijkt op een zonnebank, maar je hoofd blijft erbuiten. Het is daar binnenin lekker warm door de infrarood golven. Dit vergroot het effect van de EMS. Door de infraroodwarmte is er nog een betere doorbloeding en verbranding. Bovendien zijn de spieren goed opgewarmd waardoor deze een nog krachtigere training aankunnen.

Met dit alles ben ik zeer tevreden. Ook over de zeer goede persoonlijke begeleiding die je van Trix krijgt. Ik kan deze behandeling zeer aanbevelen.

Hennie
26-03-2018
Slender You Fit
Doelstelling: Sportief bezig zijn, in ontspannen sfeer, en iets doen aan de conditie.
Methode: Infra Slim.
Sinds januari 2007 en 2x per week.

Persoonlijke ervaring:
De InfraSlim werkt met lange infrarood golven. Op deze manier worden cellen van binnenuit verwarmd. Door de diepgaande warmte wordt gezorgd dat de bloedcirculatie sterk wordt geactiveerd. Afvalstoffen worden via natuurlijke wijze versneld afgevoerd.
Als ik ontspannen ga liggen in de infraroodtunnel ben ik na een paar minuten in slaap. Heerlijk. Ik hoef niet bang te zijn dat ik blijf slapen, want na 30 minuten loopt de tijd, gaat er een belletje af en wordt de infraroodtunnel langzaam maar zeker weer koud. Deze paar minuten kom ik weer langzaam bij en voel ik me als herboren!

Ik heb in de loop der jaren gemerkt, dat door het gebruik van de infraslimtunnel:
Mijn stofwisseling is geactiveerd. Mijn huid er beter uit ziet, beter doorbloed is en zachter Cellulitis afneemt. Het een ontspannende en weldadige stimulerende werking heeft. Ik strakker in het pak zit (vetverbranding). Een weldaad is als ik spier- of rugpijn heb. Mijn conditie verbeterd is (vermindering van vermoeidheid en stress).

Ik combineer de infraslim met de vacutraining en de slenderenbanken. Hierdoor merk ik dat omdat mijn spieren goed verwarmd zijn het effect van het gebruik van de vacutraining en slenderbanken veel intensiever / beter is.
Een echte aanrader!

Marianne Behlau
17-01-2018