Succesverhalen Exclusief

Slender You Fit
Ik wil graag mijn ervaring met Slender You Fit en de medicell met jullie delen.

Ik ben in februari begonnen met slenderen en ben het blijven doen. Door het slenderen voel ik me veel fitter en sterker en daardoor heb ik veel minder last van mijn artrose. Ook ben ik gaan afslanken. Het grootste resultaat was rond mijn buik en billen. Het was maar liefst 9 cm. In mei heb ik 6 medicell behandelingen (apparaat voor definitieve vetverwijdering) aan de binnenkant van mijn bovenbenen gehad en het SLiMM voedingsprogramma gevolgd voor een beter resultaat en resultaat was er. Aan beide kanten was er 5 cm afgenomen dus in totaal 10cm! En ik ben 7 kilo afgevallen.

Ik kan het iedereen aanraden! En het leuke is dat ik zoveel complimentjes krijg dat ik er zo goed uit zie. Een tevreden klant.
Hadassah du Croix
04-09-2018
Slender You Fit
Ik wou graag afvallen en een 'strak' figuur krijgen, zonder al te veel inspanning.
Ik heb 12 behandelingen inclusief de kennismakingsbehandeling gedaan.
Ik ben de kilo's afgevallen die ik ook graag wou afvallen maar wat veel belangrijker is, is dat ik veel cm's kwijt ben. En dit zonder veel inspanning. Het mooiste is, is dat ik een 'strak' figuur heb gekregen en dat (bijv. mijn billen) niet zijn gaan 'hangen'. We hadden dan ook de nadruk gelegd op mijn bovenbenen en billen en minder op mijn buik. Vandaar dat ik nog 12 behandelingen volg op de Better Belly zodat mijn buik ook nog 'platter' wordt. Ik ben zéér tevreden over het resultaat.

Ik heb dit hele proces als zeer prettig ervaren. Heb hele goede begeleiding gehad van Trix. In het begin vond ik de E.M.S. niet prettig aanvoelen maar we hebben verschillende programma's uitgeprobeerd totdat ik het wel prettig vond. Het is een echte aanrader!
14-07-2018
Slender You Fit
Mijn ervaring met EMS behandeling bij Slender You Fit in Horst.

Al jaren ben ik met mijn gewicht bezig. Ondanks het feit dat ik geen zittend beroep heb, maar een waarbij bijna ik de hele dag bezig ben. Mijn gewicht is al minder geworden door het volgen van het Proti Shape dieet . Maar mijn probleem met mijn buik en billen en benen bleven. Door de behandelingen met de EMS (Electrische spierstimulering) icm het SLiMM supplementen programma is het gelukt om 9 cm buik en zelfs 3 cm bovenbeen eraf te krijgen. Ook het vetgehalte is flink gedaald en mijn huid is zachter, gladder en strakker geworden.

De kuur bestaat uit 11 behandelingen gehad van 20 min. Hoe gaat dat in zijn werk: Er worden banden aangebracht met pads erin waardoor stroomstootjes je spieren stimuleren. De stroomstootjes worden samen met Trix Peeters afgestemd op wat jij kunt verdragen. Mijn benen konden niet zoveel verdragen . Mijn buik en billen konden steeds een tandje meer verdragen. Dat is natuurlijk ook de bedoeling om de spieren steeds uit te dagen en vet te verbranden .Ook heb ik ervoor gekozen om het icm de Infraslim(infraroodtunnel)te doen. Deze lijkt op een zonnebank, maar je hoofd blijft erbuiten. Het is daar binnenin lekker warm door de infrarood golven. Dit vergroot het effect van de EMS. Door de infraroodwarmte is er nog een betere doorbloeding en verbranding. Bovendien zijn de spieren goed opgewarmd waardoor deze een nog krachtigere training aankunnen.

Met dit alles ben ik zeer tevreden. Ook over de zeer goede persoonlijke begeleiding die je van Trix krijgt. Ik kan deze behandeling zeer aanbevelen.

Hennie
26-03-2018
Slender You Fit
Doelstelling: Sportief bezig zijn, in ontspannen sfeer, en iets doen aan de conditie.
Methode: Infra Slim.
Sinds januari 2007 en 2x per week.

Persoonlijke ervaring:
De InfraSlim werkt met lange infrarood golven. Op deze manier worden cellen van binnenuit verwarmd. Door de diepgaande warmte wordt gezorgd dat de bloedcirculatie sterk wordt geactiveerd. Afvalstoffen worden via natuurlijke wijze versneld afgevoerd.
Als ik ontspannen ga liggen in de infraroodtunnel ben ik na een paar minuten in slaap. Heerlijk. Ik hoef niet bang te zijn dat ik blijf slapen, want na 30 minuten loopt de tijd, gaat er een belletje af en wordt de infraroodtunnel langzaam maar zeker weer koud. Deze paar minuten kom ik weer langzaam bij en voel ik me als herboren!

Ik heb in de loop der jaren gemerkt, dat door het gebruik van de infraslimtunnel:
Mijn stofwisseling is geactiveerd. Mijn huid er beter uit ziet, beter doorbloed is en zachter Cellulitis afneemt. Het een ontspannende en weldadige stimulerende werking heeft. Ik strakker in het pak zit (vetverbranding). Een weldaad is als ik spier- of rugpijn heb. Mijn conditie verbeterd is (vermindering van vermoeidheid en stress).

Ik combineer de infraslim met de vacutraining en de slenderenbanken. Hierdoor merk ik dat omdat mijn spieren goed verwarmd zijn het effect van het gebruik van de vacutraining en slenderbanken veel intensiever / beter is.
Een echte aanrader!

Marianne Behlau
17-01-2018