Succesverhalen Exclusief

Slender You Fit
Mijn ervaring met EMS behandeling bij Slender You Fit in Horst.

Al jaren ben ik met mijn gewicht bezig. Ondanks het feit dat ik geen zittend beroep heb, maar een waarbij bijna ik de hele dag bezig ben. Mijn gewicht is al minder geworden door het volgen van het Proti Shape dieet . Maar mijn probleem met mijn buik en billen en benen bleven. Door de behandelingen met de EMS (Electrische spierstimulering) icm het SLiMM supplementen programma is het gelukt om 9 cm buik en zelfs 3 cm bovenbeen eraf te krijgen. Ook het vetgehalte is flink gedaald en mijn huid is zachter, gladder en strakker geworden.

De kuur bestaat uit 11 behandelingen gehad van 20 min. Hoe gaat dat in zijn werk: Er worden banden aangebracht met pads erin waardoor stroomstootjes je spieren stimuleren. De stroomstootjes worden samen met Trix Peeters afgestemd op wat jij kunt verdragen. Mijn benen konden niet zoveel verdragen . Mijn buik en billen konden steeds een tandje meer verdragen. Dat is natuurlijk ook de bedoeling om de spieren steeds uit te dagen en vet te verbranden .Ook heb ik ervoor gekozen om het icm de Infraslim(infraroodtunnel)te doen. Deze lijkt op een zonnebank, maar je hoofd blijft erbuiten. Het is daar binnenin lekker warm door de infrarood golven. Dit vergroot het effect van de EMS. Door de infraroodwarmte is er nog een betere doorbloeding en verbranding. Bovendien zijn de spieren goed opgewarmd waardoor deze een nog krachtigere training aankunnen.

Met dit alles ben ik zeer tevreden. Ook over de zeer goede persoonlijke begeleiding die je van Trix krijgt. Ik kan deze behandeling zeer aanbevelen.

Hennie
26-03-2018
Slender You Fit
Doelstelling: Sportief bezig zijn, in ontspannen sfeer, en iets doen aan de conditie.
Methode: Infra Slim.
Sinds januari 2007 en 2x per week.

Persoonlijke ervaring:
De InfraSlim werkt met lange infrarood golven. Op deze manier worden cellen van binnenuit verwarmd. Door de diepgaande warmte wordt gezorgd dat de bloedcirculatie sterk wordt geactiveerd. Afvalstoffen worden via natuurlijke wijze versneld afgevoerd.
Als ik ontspannen ga liggen in de infraroodtunnel ben ik na een paar minuten in slaap. Heerlijk. Ik hoef niet bang te zijn dat ik blijf slapen, want na 30 minuten loopt de tijd, gaat er een belletje af en wordt de infraroodtunnel langzaam maar zeker weer koud. Deze paar minuten kom ik weer langzaam bij en voel ik me als herboren!

Ik heb in de loop der jaren gemerkt, dat door het gebruik van de infraslimtunnel:
Mijn stofwisseling is geactiveerd. Mijn huid er beter uit ziet, beter doorbloed is en zachter Cellulitis afneemt. Het een ontspannende en weldadige stimulerende werking heeft. Ik strakker in het pak zit (vetverbranding). Een weldaad is als ik spier- of rugpijn heb. Mijn conditie verbeterd is (vermindering van vermoeidheid en stress).

Ik combineer de infraslim met de vacutraining en de slenderenbanken. Hierdoor merk ik dat omdat mijn spieren goed verwarmd zijn het effect van het gebruik van de vacutraining en slenderbanken veel intensiever / beter is.
Een echte aanrader!

Marianne Behlau
17-01-2018