Succesverhalen Exclusief

Slender You Fit
Doelstelling: Sportief bezig zijn, in ontspannen sfeer, en iets doen aan de conditie.
Methode: Infra Slim.
Sinds januari 2007 en 2x per week.

Persoonlijke ervaring:
De InfraSlim werkt met lange infrarood golven. Op deze manier worden cellen van binnenuit verwarmd. Door de diepgaande warmte wordt gezorgd dat de bloedcirculatie sterk wordt geactiveerd. Afvalstoffen worden via natuurlijke wijze versneld afgevoerd.
Als ik ontspannen ga liggen in de infraroodtunnel ben ik na een paar minuten in slaap. Heerlijk. Ik hoef niet bang te zijn dat ik blijf slapen, want na 30 minuten loopt de tijd, gaat er een belletje af en wordt de infraroodtunnel langzaam maar zeker weer koud. Deze paar minuten kom ik weer langzaam bij en voel ik me als herboren!

Ik heb in de loop der jaren gemerkt, dat door het gebruik van de infraslimtunnel:
Mijn stofwisseling is geactiveerd. Mijn huid er beter uit ziet, beter doorbloed is en zachter Cellulitis afneemt. Het een ontspannende en weldadige stimulerende werking heeft. Ik strakker in het pak zit (vetverbranding). Een weldaad is als ik spier- of rugpijn heb. Mijn conditie verbeterd is (vermindering van vermoeidheid en stress).

Ik combineer de infraslim met de vacutraining en de slenderenbanken. Hierdoor merk ik dat omdat mijn spieren goed verwarmd zijn het effect van het gebruik van de vacutraining en slenderbanken veel intensiever / beter is.
Een echte aanrader!

Marianne Behlau
17-01-2018