Verzending en Levering

Verzending en levering
De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 6,95 per bestelling. Bij een bestelling boven € 100,- is de verzending gratis. De verzending vindt plaats via TNT Post. De bestelling wordt verzonden middels aangetekende pakketpost. Uw bestelling is via deze weg verzekerd tegen verlies of schade tijdens verzending door TNT Post. Slender You Fit is niet verantwoordelijk voor schade of verlies tijdens of na transport door TNT Post.
Slender You Fit streeft ernaar de bestelling binnen 24 uur na ontvangst van de betaling te verzenden. U ontvangt een ontvangstbevestiging per e-mail op het moment dat de bestelling verzonden wordt. Hebt u uw bestelling vóór een bepaalde datum nodig, geef dit dan aan bij uw bestelling in het veld: opmerkingen. Wij laten u dan zo spoedig mogelijk weten of het pakket op tijd geleverd kan worden.

Acceptatie en Retourneren
U dient bij aflevering te onderzoeken of de producten aan de overeenkomst beantwoorden. Indien dit niet het geval is, dient u met opgave van de aard en de grond van de klachten binnen 5 werkdagen na de aflevering Slender You Fit hiervan schriftelijk of per email op de hoogte te stellen.

Als uw bestelling bezorgd is, hebt u 7 werkdagen de tijd om de producten te retourneren. Na deze periode kan de koop niet meer ontbonden worden. U dient de retournering per e-mail aan Slender You Fit bekend te maken door een e-mail te sturen naar info@slenderyoufit.nl. De artikelen worden alleen retourgenomen als aan onderstaande voorwaarden voldaan wordt:

  • De producten dienen onbeschadigd en ongeopend te zijn
  • Het pakket dient voldoende gefrankeerd te zijn
    (Onvoldoende gefrankeerde verzendingen worden niet aangenomen of gecrediteerd).

Vermeld duidelijk uw naam en adres en een omschrijving van uw klacht. De kosten en verzendrisico van het terugsturen zijn voor rekening van de koper. Het retour te ontvangen bedrag (excl. verzendkosten) zal binnen 30 dagen na ontvangst van de artikelen aan u overgemaakt worden.