SIMPLY BELTMABEL PLUSMEDICELL PLUSBEWEGINGSBANKENINFRASLIMROLMASSAGEACTIVEMOVECARDIOFITNESS          

 
   

 

VACUTRAINING

 

   
   

home Slender You afslanken metamorfoses schoonheidsspecialiste eigen onderneming locaties contact contact

Pakt Buik, Billen en Benen aan!

U kent het wel, u leeft gezond en volgt een fitness programma en eventueel volgt u nog een dieet, hierdoor valt u overal af, alleen niet bij de Billen, Buik en Benen.
Hiervoor is nu de vacutraining. Door een uitgekiend programma en de combinatie van vacuüm en beweging zorgt vacutraining voor een betere doorbloeding van het weefsel bij de 3 B`s.

Waarom geen vermindering van centimeters bij sporten of dieet?
Dit heeft alles te maken met de doorbloeding. De doorbloeding van het bovenlichaam is duidelijk beter dan de doorbloeding van het onderlichaam.
Het resultaat voor het bovenlichaam is:
goede opname van voedingstoffen, actieve stofwisseling, goede vetverbranding.
Het resultaat voor het onderlichaam is:
slechte opname van voedingstoffen, trage stofwisseling, langzame vetverbranding.

Vetverbranding vindt alleen plaats op goed doorbloede plaatsen.

De werking van de vacutraining:
De oorzaak van een slechte doorbloeding bij billen,buik en benen komt doordat de bloedvaten tussen deze cellen worden afgekneld, zodat er sprake is van een blokkade.
Deze blokkade zorgt ervoor dat deze cellen zich niet kunnen openen om hun
energie voor verbranding af te staan.
Door de unieke combinatie van bewegen in een vacuümruimte vindt er vanaf het begin een optimale doorbloeding plaats bij Billen, Buik en Benen.

De beweging op de crosstrainer of loopband zorgt voor een optimale bloedcirculatie en zorgt ervoor dat het lichaam energie vraagt.
Vacuüm zorgt ervoor dat er weer een doorbloeding plaatsvindt tussen de cellen bij billen, buik en benen.
Dit resulteert in minder centimeters, doordat de cellen hun vet afstaan om te verbranden in het hele lichaam.

Omdat ieder mens anders is en ieder een andere huidstructuur heeft (cellulitis, adertjes en soort vet) passen wij per persoon uw trainingsschema aan.
De resultaten van de vacutrainingingen zijn gigantisch. Ook u zult afvallen bij de Billen, Buik en Benen. U zult verbaasd staan. Met een aangepast voedingsprogramma heeft u meteen resultaat:
  • gewichtsverlies
  • snellere vetverbranding
  • verminderde cellulitis
  • verbetering van uw figuur
  • gladde en egale huid
  • verbetering van de stofwisseling
  • een fitter en vitaler gevoel.
Dit is dus dé methode tegen hardnekkige cellulitis en het verliezen van centimeters bij de 3 B’s.
De begeleiding van de Vacutrainingen moet gebeuren door speciaal hiervoor opgeleid personeel, zodat u het maximale resultaat zult halen uit deze behandel methode.

We meten de omvang op 12 plaatsen en noteren het gewicht, vet% en BMI. Tijdens de kuur blijven we dit regelmatig herhalen en u intensief begeleiden.

Succesverhalen

Heythuysen

Ik slender sinds januari 2007. Slender You zijn bewegingsbanken waar je oefeningen krijgt om spieren op te bouwen.
Ik ben niet in januari begonnen in verband met de goede voornemens, maar door een advertentie in de krant met de uitnodiging eens te komen kijken op de open dag.
Mijn wens was om meer conditie te krijgen en hierdoor meer spieren op te bouwen. Ik was nl een fanatiek zwemster en ben in een keer gestopt door tijdgebrek.
Eigenlijk heb ik voor de gein een BMI test laten doen. Het bleek dat ik in de risicogroep zat. Hier schrok ik enorm van, want zo dik ben ik eigenlijk helemaal niet.

Deze zomer ga ik trouwen. En uiteraard wil ik er dan om m'n mooist uitzien. Daarom ben ik begonnen met de vacumove. Een half uutje flink sporten alsof je aan het langlaufen bent en daarna een uurtje op de bewegingsbanken.

Dit heeft er in anderhalve maand voor gezorgd dat ik 24 cm over mijn hele lichaam kwijt ben geraakt, door op een goede manier te sporten.

Groetjes Esther Lemmen.
   
 

 

 
 

© 2008-2011 | dpw-services.com


 
Facebook Nieuwsbrief