SIMPLY BELTMABEL PLUSMEDICELL PLUSVACUMOVEINFRASLIMROLMASSAGEACTIVEMOVECARDIOFITNESS          

 
   

 

BEWEGINGSBANKEN

 

   
   

home Slender You afslanken metamorfoses schoonheidsspecialiste eigen onderneming locaties contact contact

De bewegingsbanken hebben de Verenigde Staten binnen enkele jaren veroverd en vinden nu ook steeds meer toepassing in Europa.

De bewegingsbanken worden motorisch, dus automatisch aangedreven. De beweging van de banken verstevigt de spieren, stimuleert de bloedomloop en afvoer van afvalstoffen. Doordat de bewegingen liggend worden uitgevoerd is er geen overbelasting voor rug en andere gewrichten. Men voelt zich al snel mobieler, vitaler en meer ontspannen. Bovendien werken de banken figuurcorrigerend.

Werking van de banken

Zandzak bank

Deze bank versterkt de onderrug- en buikspieren. De onderrug geeft heel vaak reden tot rugklachten. Bovendien geeft deze bank een stuk ontspanning bij het SI gewricht. 1000 bewegingen breken cellulitis af op het zitvlak en de dijen. Het geeft een vastere, gladdere huid en verstevigt de buik, de benen en het zitvlak. Zorgt voor een goede doorbloeding met name in het heupgebied.

Benen bank

De kringbewegingen verstevigen de bovenbenen. De opgeheven stand verbetert de bloedsomloop in de onderste ledenmaten, tevens worden de knie- en rugspieren sterker gemaakt. De beweging staat ongeveer gelijk aan een wandeling van 3 km.

Sit-up bank

90 sit-ups verstevigen de buik-, been- en zitvlakspieren. De spieren van de onderrug en het middenrif worden sterker.

Taille - buik - heup bank

De benen worden 900 maal op en neer bewogen, daardoor worden taille, buik en heupen steviger en de rugspieren sterker.

Stretch bank

De massagewerking traint het hele bovenlichaam en verbetert de houding. Een geweldige ontspanning voor schouder en nek. Bij zijligging wordt de heuppartij getraind.

Relax bank

Verbetert de bloedsomloop, stimuleert de afvoer van vocht en afvalstoffen en bestrijdt cellulitus. Geeft een relaxed gevoel en extra energie.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een gratis proefles kunt u terecht bij een van onze medewerkers:
Horst           077 3984971
Heythuysen     0475 335168
Weert          0495 543919

   
 

 

 
 

2008-2011 | dpw-services.com


 
Facebook Nieuwsbrief