Nieuws en Acties

Vanaf Oktober elke Maand een Klant aan het woord!

Fitness in een reguliere sportschool is niets voor mij. Wel is het erg belangrijk om in beweging te zijn. Dus ben ik op zoek gegaan naar een vorm van sport die helemaal bij mij past. 5 Jaar geleden maakte ik kennis met Slender You Fit. "Slenderen" ( bewegen op de bewegingsbanken) doe ik nu nog steeds 2 keer in de week. Dit is voor mij zowel inspanning als ontspanning door de oefeningen die ik krijg aangeboden. Het is goed voor al mijn spieren en mijn hele lijf. Ik voel me helemaal thuis bij Slender You Fit. Het is kleinschalig, je krijgt goede begeleiding en persoonlijke aandacht.
Na het lezen van de folder over afvallen en figuurcorrectie door de EMS (electrische spierstimulering) besloot ik een afspraak te maken bij Trix en een kennismakingsbehandeling te ondergaan. Je ligt tijdens de behandeling in de infrarood cabine. Deze verwarmt het hele lichaam. Vervolgens worden er 20 pads op het lichaam aangebracht en wordt het programma en het level bepaald. Door middel van electrische impulsen worden de spieren vervolgens gestimuleerd om aan te spannen. Tijdens de behandeling worden alle spiergroepen tegelijk getraind. In het begin een vreemde gewaarwording.....maar het went snel. Je merkt echt dat er flink gewerkt wordt aan de spierkracht. De behandeling duurt slechts 20 minuten.
Op 27 februari 2018 ben ik gestart met de EMS behandelingen in combinatie met het voedingsprogramma SLiMM en VITAAL. Deze supplementen ondersteunen het afslankproces. Hier hoort een gezond voedingspatroon bij met producten die gewoon in de supermarkt te koop zijn. Mijn doel was 15 kg afvallen. Al na de eerste week was er resultaat. En al na 2 weken voelde ik me fitter en slanker. Dit motiveerde enorm en het stimuleerde me om vol te houden. In juli was mijn doel bereikt. Er waren 16 kg af. Om een nog strakker figuur te krijgen ben ik nog 11 weken (1x per week) doorgegaan met de EMS. Resultaat in totaal 111 cm eraf. Ik ben zeer tevreden.

Door de goede tips over gezonde voeding en het wekelijks wegen heb ik mijn doel bereikt. Ook heb ik geleerd van Trix hoe ik mijn resultaat kan behouden. Ik voel me fitter, heb meer energie en heb een gezonder eetpatroon. Nu is het december en ondanks de vakantie die ik heb gehad heb ik mijn behaalde gewicht behouden. Nog elke week ga ik met veel plezier mijn oefeningen doen op de Slender You bewegingsbanken.

Marion van de Vondervoort

NB De EMS is ook zeer geschikt voor mensen met lichamelijke klachten als reuma, artrose, MS, fibromyalgie etc. Deze klachten maken het immers vaak lastig om aan krachttraining te doen. De EMS doet dit voor u en beïnvloedt hierdoor direct positief de levenskwaliteit. Het lichaam wordt door de behandeling sterker en fitter. Dat er dan ook nog wat cm's afgaan is mooi meegenomen.

Wil jij ook graag cm's en / of kilo's kwijt.....of ben je niet soepel en vitaal.......of wil je een boost voor jouw spieren.......dan raad ik je aan eens te bellen voor een (gratis) adviesgesprek bij Slender You Fit (06 33178333). Mij heeft het ontzettend geholpen.
Horst: 077 3984971
Weert: 0495 543919

Klik hier voor de vorige Specials!

Schrijf je nu in!

Wilt u ook op de hoogte blijven van onze acties en specials? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven