Nieuws en Acties

Vanaf Oktober elke Maand een Klant aan het woord!

Mijn naam is Helma Swinkels. Via facebook ben ik terecht gekomen bij Slender You Fit. Hierop zag ik een aanbieding voor de Vacutraining.
12 Jaar geleden had ik al eens vacutraining gedaan en weet dus uit ervaring dat dit erg effectief is. Vooral wat betreft cm's verlies op Billen en Benen.
1 1/2 Jaar geleden heb ik een kruisband operatie gehad en een zittende baan aangenomen. Hierdoor was ik 12 kilo aangekomen en die wilde ik weer graag kwijt.

1 juli 2018 ben ik begonnen en het voelde gelijk zo goed, dat ik ook meteen een afspraak bij Trix heb ingepland voor voedingsadvies.
Het was een fijn gesprek en voelde me nergens toe verplicht. Ik heb gekozen voor het SLiMM voedingsprogramma in combinatie met 2x per week de vacutraining. Verder heb ik voor de training mijn benen ingesmeerd met een powergel.
Het SLiMM voedingsprogramma is me ontzettend goed bevallen. Ik heb niet een keer gedacht....Waar ben ik mee bezig". Gewoon gezonde voeding. Eigenlijk mag je alles eten. Ook heb ik gemerkt dat tijdens het afslankproces de huid veel mooier en strakker blijft.

Na 25 lessen in de vacumove, dus na ongeveer 3 maanden was ik ongeveer 8 kilo afgevallen en heb ik op 1 november een jaar abonnement genomen.
Op 1 december had  ik mijn doel behaald, 12 kilo eraf en de omvang van de bovenbenen is met 10 cm verminderd. Het sporten bevalt me enorm goed. Ik voel me fitter en heb veel meer energie. Ik zit lekker in mijn vel en kleding kopen is weer een genot.
Ook vind ik het niet lastig om mijn doel te behouden. Gewoon door de week een beetje opletten en in het weekend kan ik dan eigenlijk alles doen. Dit kan ik zo mijn leven lang volhouden.

Ik voel me thuis bij Slender You Fit. Iedereen is erg betrokken en geeft persoonlijke aandacht. Er zijn vele mogelijkheden, er wordt naar je geluisterd en niets wordt opgedrongen.
Ik raad het iedereen aan en vertel het ook door.

Actie van de maand: 5x sporten voor € 25
Bel voor een sportafspraak naar:
Horst : 0773984971
Weert: 0495 543919
Bel voor een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek: 06 33178333

Klik hier voor de vorige Specials!

Schrijf je nu in!

 

Wilt u ook op de hoogte blijven van onze acties en specials? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven